Alin Rosulescu Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Salutare, Inregistrarea este de anul trecut, dar am tot sperat ca voi avea si o linie de voce pe ea. Din pacate, nu cred ca se va intampla in viitorul apropiat si ca am hotarat sa pun piesa asa. Pentru inregistrari s-au folosit: - LTD Viper 100FM - Hamer Vector XT - Line 6 Toneport GX + POD Farm - Superior Drummer + Spectrasonics Trilogy Holy Diver.mp3
NimVind Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Cea mai buna voce in rock-ul international. (d'eh, chestie pur subiectiva) Foarte foarte curat lucrat, suna exceptional. Imi place cum ai acordat atentie fiecarui detaliu. Mi-ai facut ziua mai frumoasa. Merci!
Guest OratioMentis Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Foarte tare. Absolut foarte tare! Uof, RIP Dio.
Alin Rosulescu Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Va multumesc mult pentru aprecieri. Oricum, eu tot sper ca intr-o buna zi sa adaug si o linie de voce. Ramane sa caut persoana potrivita.
DraculVaDomni Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 (edited) Foarte frumos cantat ! Ai luat backing track-ul de undeva sau l-ai facut tu Daca l-ai facut tu nu l-ai imparte si cu mine, as vrea si eu sa incerc o tentativa la piesa asta Am gasit backing track la piesa, dar cu bass cu tot, si eu cant in alt acordaj de aceea am nevoie de un alt backing track . Bafta in continuare, si sper sa ne mai incanti Edited February 21, 2011 by DraculVaDomni
Alin Rosulescu Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Foarte frumos cantat ! Ai luat backing track-ul de undeva sau l-ai facut tu Daca l-ai facut tu nu l-ai imparte si cu mine, as vrea si eu sa incerc o tentativa la piesa asta Am gasit backing track la piesa, dar cu bass cu tot, si eu cant in alt acordaj de aceea am nevoie de un alt backing track . Bafta in continuare, si sper sa ne mai incanti Backing track-ul e facut dintr-un midi (toba + bas). A fost rearanjat de fratele meu pt ca era incredibil de prost facut. Partea de inceput este "decupata" din piesa originala si coborata cu un ton mai jos (asa e toata piesa pt ca urma sa se traga si o voce si de aceea am recurs la acest artificiu). Bas-ul a ramas midi pt ca la acea vreme nu aveam chitara. In rest: LTD-ul e tras de fratele meu (o linie de armonie) iar Hamer-ul (linia 2 armonie) si solo-ul de mine. Da-mi un PM cu o adresa de mail si spune-mi cum vrei sa iti trimit BT-ul (mid sau mp3).
Recommended Posts