www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cautam Bassist Si Vocal

Recommended Posts

Guest TrupaNoName
Posted

Trupa "NoName" cauta bassist si vocalist numai pentru compoztii proprii si pentru contact folositi id-ul baiat_gask2003

Guest OratioMentis
Posted

Trupa "NoName" cauta bassist si vocalist numai pentru compoztii proprii si pentru contact folositi id-ul baiat_gask2003

Inainte de a folosi ID-ul, crezi ca ai putea sa-mi spui ce genuri sau gen intentionati sa prestati? :)

Guest TrupaNoName
Posted

Salut , noi vrem sa ne axam mai mult pe rock si sa facem piese proprii. In primu rand la ce canti si canti ani ai si de unde esti?

Inainte de a folosi ID-ul, crezi ca ai putea sa-mi spui ce genuri sau gen intentionati sa prestati? :)

Guest OratioMentis
Posted

Salut , noi vrem sa ne axam mai mult pe rock si sa facem piese proprii. In primu rand la ce canti si canti ani ai si de unde esti?

Rock... :)

Aha.

Sunt din Bucuresti.

Ma interesa partea vocala, dar atat timp cat nu-mi dau seama cu claritate despre ce este vorba, nu cred ca pot avansa vreo propunere.

Anii conteaza mai putin, nu am adunat oricum foarte multi :)

Dar va urez bafta in continuare :)

Guest TrupaNoName
Posted

Pai da sigur ne intereseaza vocal no problem pai noi o sa facem piese proprii adik le cantam noi in sensu asta

Rock... :)

Aha.

Sunt din Bucuresti.

Ma interesa partea vocala, dar atat timp cat nu-mi dau seama cu claritate despre ce este vorba, nu cred ca pot avansa vreo propunere.

Anii conteaza mai putin, nu am adunat oricum foarte multi :)

Dar va urez bafta in continuare :)

Guest OratioMentis
Posted

Am inteles.

O sa declin invitatia, din motive care mie imi sunt evidente. Si va tin, in continuare, pumnii :)

Posted

Adicã mai pe scurt : ce gen de rock cântați ? Rock-ul este un gen muzical împãrțit în alte subgenuri : rock clasic , rock progresiv , hard rock , heavy metal ( care la fel are multe alte subgenuri ) , punk rock ( ºi ãsta la fel are multe subgenuri ) ºi lista poate continua .

Piese proprii am înțeles , nu vreți coveruri , vreți piese proprii .

Vârsta e mai puțin relevantã , dar de obicei e bine ca trupeții sã fie de vârste apropiate . :)

Posted

Adicã mai pe scurt : ce gen de rock cântați ? Rock-ul este un gen muzical împãrțit în alte subgenuri : rock clasic , rock progresiv , hard rock , heavy metal ( care la fel are multe alte subgenuri ) , punk rock ( ºi ãsta la fel are multe subgenuri ) ºi lista poate continua .

Piese proprii am înțeles , nu vreți coveruri , vreți piese proprii .

Vârsta e mai puțin relevantã , dar de obicei e bine ca trupeții sã fie de vârste apropiate . :)

Da, cum zice si el!

Si eu caut o trupa... de piese proprii, nu coveruri... de rock... sunt basist... dar cu toate astea s-ar putea sa nu am nimic in comun cu voi... a-ti putea fi de varsta copiilor mei, sau a parintilor mei... a-ti putea aborda o cu totul alta ramura a rock-ului... etc.

Da si tu detalii cat mai multe in legatura cu ce exact cautati voi. M-ar ajuta sa-mi fac o idee cat mai clara, daca e ceea ce caut si eu sau nu.

Guest TrupaNoName
Posted

Salut am vazut ce ai scris noi o sa abordam rock progresiv

[quote name=Pit' timestamp='12969723

41' post='534770]

Da, cum zice si el!

Si eu caut o trupa... de piese proprii, nu coveruri... de rock... sunt basist... dar cu toate astea s-ar putea sa nu am nimic in comun cu voi... a-ti putea fi de varsta copiilor mei, sau a parintilor mei... a-ti putea aborda o cu totul alta ramura a rock-ului... etc.

Da si tu detalii cat mai multe in legatura cu ce exact cautati voi. M-ar ajuta sa-mi fac o idee cat mai clara, daca e ceea ce caut si eu sau nu.

Guest TrupaNoName
Posted

id-ul este baiat_gask2003 si eu am 17 ani

daca id-ul de mess este "baiat_gask", ce varsta credeti voi ca are el? :lol:

Guest TrupaNoName
Posted

Deci vrei sa intri la noi in trupa sau nu daca canti la chitara bass? suna ma 0769 983 163

Bingo! :lol:

Guest TrupaNoName
Posted

Eu am 17 ani iar chitaristul tot 17 ani

Nu vreau, merci, era doar o paranteza vis-a-vis de faptul ca nu va declarati varstele in anunturi..