Guest TrupaNoName Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Trupa "NoName" cauta bassist si vocalist numai pentru compoztii proprii si pentru contact folositi id-ul baiat_gask2003
Guest OratioMentis Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Trupa "NoName" cauta bassist si vocalist numai pentru compoztii proprii si pentru contact folositi id-ul baiat_gask2003 Inainte de a folosi ID-ul, crezi ca ai putea sa-mi spui ce genuri sau gen intentionati sa prestati?
Guest TrupaNoName Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Salut , noi vrem sa ne axam mai mult pe rock si sa facem piese proprii. In primu rand la ce canti si canti ani ai si de unde esti? Inainte de a folosi ID-ul, crezi ca ai putea sa-mi spui ce genuri sau gen intentionati sa prestati?
Guest OratioMentis Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Salut , noi vrem sa ne axam mai mult pe rock si sa facem piese proprii. In primu rand la ce canti si canti ani ai si de unde esti? Rock... Aha. Sunt din Bucuresti. Ma interesa partea vocala, dar atat timp cat nu-mi dau seama cu claritate despre ce este vorba, nu cred ca pot avansa vreo propunere. Anii conteaza mai putin, nu am adunat oricum foarte multi Dar va urez bafta in continuare
Guest TrupaNoName Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pai da sigur ne intereseaza vocal no problem pai noi o sa facem piese proprii adik le cantam noi in sensu asta Rock... Aha. Sunt din Bucuresti. Ma interesa partea vocala, dar atat timp cat nu-mi dau seama cu claritate despre ce este vorba, nu cred ca pot avansa vreo propunere. Anii conteaza mai putin, nu am adunat oricum foarte multi Dar va urez bafta in continuare
Guest OratioMentis Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Am inteles. O sa declin invitatia, din motive care mie imi sunt evidente. Si va tin, in continuare, pumnii
Santal Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Adicã mai pe scurt : ce gen de rock cântați ? Rock-ul este un gen muzical împãrțit în alte subgenuri : rock clasic , rock progresiv , hard rock , heavy metal ( care la fel are multe alte subgenuri ) , punk rock ( ºi ãsta la fel are multe subgenuri ) ºi lista poate continua . Piese proprii am înțeles , nu vreți coveruri , vreți piese proprii . Vârsta e mai puțin relevantã , dar de obicei e bine ca trupeții sã fie de vârste apropiate .
Pit Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Adicã mai pe scurt : ce gen de rock cântați ? Rock-ul este un gen muzical împãrțit în alte subgenuri : rock clasic , rock progresiv , hard rock , heavy metal ( care la fel are multe alte subgenuri ) , punk rock ( ºi ãsta la fel are multe subgenuri ) ºi lista poate continua . Piese proprii am înțeles , nu vreți coveruri , vreți piese proprii . Vârsta e mai puțin relevantã , dar de obicei e bine ca trupeții sã fie de vârste apropiate . Da, cum zice si el! Si eu caut o trupa... de piese proprii, nu coveruri... de rock... sunt basist... dar cu toate astea s-ar putea sa nu am nimic in comun cu voi... a-ti putea fi de varsta copiilor mei, sau a parintilor mei... a-ti putea aborda o cu totul alta ramura a rock-ului... etc. Da si tu detalii cat mai multe in legatura cu ce exact cautati voi. M-ar ajuta sa-mi fac o idee cat mai clara, daca e ceea ce caut si eu sau nu.
Guest TrupaNoName Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Salut am vazut ce ai scris noi o sa abordam rock progresiv [quote name=Pit' timestamp='12969723 41' post='534770] Da, cum zice si el! Si eu caut o trupa... de piese proprii, nu coveruri... de rock... sunt basist... dar cu toate astea s-ar putea sa nu am nimic in comun cu voi... a-ti putea fi de varsta copiilor mei, sau a parintilor mei... a-ti putea aborda o cu totul alta ramura a rock-ului... etc. Da si tu detalii cat mai multe in legatura cu ce exact cautati voi. M-ar ajuta sa-mi fac o idee cat mai clara, daca e ceea ce caut si eu sau nu.
Pava Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 daca id-ul de mess este "baiat_gask", ce varsta credeti voi ca are el?
Guest TrupaNoName Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 id-ul este baiat_gask2003 si eu am 17 ani daca id-ul de mess este "baiat_gask", ce varsta credeti voi ca are el?
Guest TrupaNoName Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Deci vrei sa intri la noi in trupa sau nu daca canti la chitara bass? suna ma 0769 983 163 Bingo!
Pava Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nu vreau, merci, era doar o paranteza vis-a-vis de faptul ca nu va declarati varstele in anunturi..
Guest TrupaNoName Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Eu am 17 ani iar chitaristul tot 17 ani Nu vreau, merci, era doar o paranteza vis-a-vis de faptul ca nu va declarati varstele in anunturi..
Santal Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 atunci mult succes în gãsirea unor membrii la fel de capabili ºi talentați
Recommended Posts