Vulgar_display_of_Alex Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Agenda, carcasa si telecomanda Ce poti face cu o agenda de cd-uri, o carcasa de cd-uri si o telecomanda? ASTA poti face dintr-o agenda, o carcasa si o telecomanda: agenda carcasa si telecomanda.mp3 samples, FL8& mastering.
Guest Sp1d3r Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Foarte interesant. Imi place cum suna...mai vreau )
Falling_into_infinity Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Foarte tare...sunt curios care dintre ele a fost fusul
ramurel Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Tu le-ai fãcut ? Tare ! Da' sã-mi spui ºi mie "interpreții", cã, de exemplu, toba mare nu-mi dau seama cu ce-ai scos-o...
Vulgar_display_of_Alex Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 (edited) thanks guys! cred ca glumiti:)) dar, va zic care e care: Cum am facut asta: -am pus microfonul de birou pe birou -am adunat 3 chestii care erau pe birou si am considerat ca fiecare are un sunet specific (fiecare asemanandu-se cu o anumita parte dintr-o toba) -am inregistrat cateva batai din fiecare -am ales cea mai clara si buna bataie din fiecare -am bagat in fruity loops pe cate un canal fiecare sunet si am scris ritmul -am masterizat sunetele; multe efecte si chestii de genu lovind cu degetul in partea superioara a agendei de cd-uri -> toba mare lovind cu degetul in carcasa de cd-uri-> premier loving cu degetul in plasticul unde intra batriile in telecomanda-> fus sample-urile folosite [uscate]: agenda de cd-uri: agenda de cd-uri.mp3 carcasa de cd-uri: carcasa de cd-uri.mp3 telecomanda: telecomanda.mp3 Edited November 15, 2010 by Vulgar_display_of_Alex
Recommended Posts