Vulgar_display_of_Alex Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Agenda, carcasa si telecomanda Ce poti face cu o agenda de cd-uri, o carcasa de cd-uri si o telecomanda? ASTA poti face dintr-o agenda, o carcasa si o telecomanda: agenda carcasa si telecomanda.mp3 samples, FL8& mastering. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sp1d3r Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Foarte interesant. Imi place cum suna...mai vreau ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Foarte tare...sunt curios care dintre ele a fost fusul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musaro Adriano Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 prea tare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Tu le-ai fãcut ? Tare ! Da' sã-mi spui ºi mie "interpreții", cã, de exemplu, toba mare nu-mi dau seama cu ce-ai scos-o... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulgar_display_of_Alex Posted November 15, 2010 Author Share Posted November 15, 2010 (edited) thanks guys! cred ca glumiti:)) dar, va zic care e care: Cum am facut asta: -am pus microfonul de birou pe birou -am adunat 3 chestii care erau pe birou si am considerat ca fiecare are un sunet specific (fiecare asemanandu-se cu o anumita parte dintr-o toba) -am inregistrat cateva batai din fiecare -am ales cea mai clara si buna bataie din fiecare -am bagat in fruity loops pe cate un canal fiecare sunet si am scris ritmul -am masterizat sunetele; multe efecte si chestii de genu lovind cu degetul in partea superioara a agendei de cd-uri -> toba mare lovind cu degetul in carcasa de cd-uri-> premier loving cu degetul in plasticul unde intra batriile in telecomanda-> fus sample-urile folosite [uscate]: agenda de cd-uri: agenda de cd-uri.mp3 carcasa de cd-uri: carcasa de cd-uri.mp3 telecomanda: telecomanda.mp3 Edited November 15, 2010 by Vulgar_display_of_Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts