hihi Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Presupun ca revista o sa iasa azi sau zilele astea, so, nu cred ca mai e timp de scris articole. Poate pentru numarul viitor .
felix Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Din pacate am depasit cu mult termenul de aparitie al revistei. Ideea mea este ca numarul ce va aparea lunea viitoare, sa fie denumit NUMARUL 0 si sa vedeti cam ce ar putea cuprinde revista si cam cum va arata pe viitor. Orice idee de material este binevenita. Presimt ca o sa fiu destul de ocupat pe viitor asa ca daca se mai ofera cineva sa pagineze jumatate dinrevista in cazul in care ea va depasi 16 pagini, este bine-venit sa o faca. Trebuie sa stiti sa folositi bine Corel Draw, Adobe Photoshop si sa fiti foarte seriosi. Cam asta e in momentul de fata. Revista o veti putea descarca de pe forum incepand de luni seara si va fi in format pdf (probabil o versiune high quality si una low quality pentru cei care au inca dial-up).
felix Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 unde e revista? <{POST_SNAPBACK}> Mah dar carcotash mai esti.. revista vine la ora 00:00 astazi :) si va fi insotita de un topic de rigoare.... asa ca aveti rabdare inca 3 ore.
Dementhor Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 inca 3 ore??? ..mama pai e prea mult...ma oftic si nu o mai iau deloc man, pune-o si tu la 23:59 ...ca ai zis ca apare lunea
Cosu Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Dementhor ai rabdare. Felix isi face treaba asa cum crede el de cuviinta.
Dementhor Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 da ma stiu...glumeam si eu, stiu ca n-are timp...incercam sa aflu care mai e statusu revistei atat...nu era nevoie sa intervii
Recommended Posts