Guest Heavy22 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 De curand am cumparat un ibanez grg270b din seria Gio si as dori sa stiu parerile voastre despre aceasta chitara. Acum cateva saptamani am scris un topic despre un harley benton dar cineva ma sfatuit sa nu ma risc la asa ceva si datorita lui am luat aceasta chitara .Ea a fost cumparata de la M.C muzic din Timisoara si mi sa parut un pret bun deoarece de la pretul de 1150 lei a ajuns la 920 lei la oferta acum as dori sa imi spuneti parerea voastra despre aceasta chitara si cu ce amp s-ar potrivi .Merci anticipat !
Guest Omunegru Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Buna alegere! Si eu am chitara asta. Daca nu ai mai cantat pana acum la chitara iti va fi destul de greu datorita floyd'ului dar o sa te obisnuiesti. Ai grija sa nu smucesti tare si brusc de floyd ca poti rupe corzile. Ca si amp... depinde ce gen si ce tonuri vrei sa scoti din ea
Guest Heavy22 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pai eu as vrea sa ma axez mai mult pe rock heavy metal cam asa ceva deci cu distorsion a si mi-ai putea recomanda un cantec de inceput ?
Ironside Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Pai eu as vrea sa ma axez mai mult pe rock heavy metal cam asa ceva deci cu distorsion a si mi-ai putea recomanda un cantec de inceput ? 1. Roland Cube sau Line6 Spider III 2. Racer X - Technical Difficulties
Guest Heavy22 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Merci mult de sfaturi am sa incerc cantecul pare foarte tare si in legatura cu ampul inca caut merci mult inca odata .
MardukGX Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) 2. Racer X - Technical Difficulties lolwat Pai eu as vrea sa ma axez mai mult pe rock heavy metal cam asa ceva deci cu distorsion a si mi-ai putea recomanda un cantec de inceput ? Iti recomand sa inveti un cantec care iti place. Ce buget ai pentru amp? Edited November 3, 2010 by MardukGX
Guest Heavy22 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pentru amp am un buget de maxim 400 lei .
MardukGX Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Pentru amp am un buget de maxim 400 lei . Daca mai pui totusi 45 de RON, iti poti lua Roland-ul pe care ti l-a recomandat Ironside. Sau Ibanezul asta cat mai e la reducere.
Shimmy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Sau Ibanezul asta cat mai e la reducere. Ibanez-ul i-l am si eu. Pentru casa e super ok. Ma gandeam la un moment dat sa-l vand. L-am pus aici cu 350 ron dar m-am razgandit.
Guest Heavy22 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Merci mult la amandoi de sfaturi nu stiu sa vad cand am drum spre timisoara am sa incerc cu ampul recomandat de voi .
Guest Heavy22 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Am optat pe varianta voastra am cumparat ibanezul tbx15r .
MardukGX Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Sper sa iti placa. Eu am cantat pe el foarte putin dar mi-a placut.
Recommended Posts