mike56 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 asta asa e .are foarte multe efecte multumesc celor care m-au ajutat sa ma hotarasc ce amplificator sa-mi iau
Guest aind Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 (edited) asta asa e .are foarte multe efecte multumesc celor care m-au ajutat sa ma hotarasc ce amplificator sa-mi iau sa nu faci ca mine si sa te pierzi in multitudinea de knoburi si efecte si setari... fiind primul tau amplificator mai bine iti iei un Roland Cube 15x, e si pe forum unul cu garantie pe la 350 ron. mergi mult mai la sigur , n-are atit de multe balarii de intors ca Vox VT30.. plus, la vox iesirea de headphones (mufa mica) pare construita cam precar.. la roland ai mufa mare si rezistenta ca si la chitara http://www.youtube.com/watch?v=xayWOc8DGIg Edited November 8, 2010 by aind
mike56 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 tocmai cand vroiam sa comand VOX VT30 de pe thomann lau scos din stoc am intrebat motivu si miau raspuns ca este un model vechi si ca sunt altele mai noi : mia dat execmplet VT20+ VT40+ sunt nedumerit :| sa comand un VT40+ ? cam pt ce genuri de muzica se foloseste ? si are la fel de multe efecte ca VT30 ?sau imi recomandati alt amplificator care sa nu depaseasca 850 ron ?
nothing_ro Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 de ce nu incerci la McMusic? http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=6&BrandCategsID=299&BrandProductID=1933 parca mai nou ofera transport gratuit pt comenzile ce depasesc 500lei
mike56 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 am vazut ca e si la mcmucisc la chiar la bugetu max , dar ma refeream dak sunt cele 20+ sau 40+ mai bune ca vechiul 30
Guest alexdak Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 (edited) Aici depinde de gusturi. Am vazut ca seriile "+" de la vox implementeaza mai multe simulatoare de pedale, dar nu stiu cum stau cu simularea amplificatoarelor... presupun ca la fel de bine ca seria VT. Daca sa fie de 20w sau 40w asta depinde de tine. 20w e cam aiurea, fiindca e prea mult pentru camera(desi poate fi reglat nr de w), si prea putin pentru o prestatie live(intr-o sala mai mare sau un club). Cel de 40w ar fi mai practic, insa e destul de voluminos, deci automat mai greu de carat. Daca vrei sa te rezumi la seria VT(originala) totusi, iti recomand cu caldura, are un prieten de-al meu un vt15 si e numai bun. O alta optiune ar fi(daca se mai comercializeaza si daca iti place distorul mai mare) sa iei un vox din seria VT XL, chiar eu detin un AD30VT-XL su sunt foarte incantat de el. Distorsul este mai bun decat la vt 15 insa sunt limitat la doar 2 canale de clean. Sper ca te-am lamurit si nu uita un lucru.. daca iei un astfel de ampificator cum e voxul, pedalele nu sunt de mare folos(decat daca cauti ceva specific), deoarece acest vox are o multitudine de modele de ampificatoare si efecte, numai bune pentru inceput. Spor la cumparat! Edited November 26, 2010 by alexdak
Guest Rayvann Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 QUOTE (mike56 @ Oct 24 2010, 01:28 PM) ce imi recomandati sa aleg intre Roland , Vox , Line 6 ?? Categoric VOX Cu siguranțã Roland
Guest alexdak Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Cu siguranțã Roland De ce su siguranta roland? Intre un cube si un vox hibrid diferenta de sunet e imensa, in favoarea Voxului. Daca tu ai roland, nu inseamna ca trebuie sa le dai si altora asta pe paine. Acum nu zic ca vox e zeitate, dar comparativ cu un cube, un aplificator din seria vt sau ad suna mult mai bine.
mike56 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 am testat un VT30 la un prieten si m-am convins imediat .....e super tare...stie cineva pe la muzica cam cat ar fi un vt30 ?
Guest alexdak Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=6&BrandCategsID=299&BrandProductID=1933 Buna decizie.
mike56 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 azi cand m-am dus in oras la mc , muzica si alte magazine sa vad de amp vox vt30 nu l-am putut cumpara cai nu il avea nimeni in stoc ..la fe si la chitara un epiphoe lp standard eb ...nu avea nimeni in stoc cei de la muzica si mc mi-au recomandat in schimbul vox-ului un Kustom Dual 30 RC iar in locul chitarii un Tenson Nashville LP avand in vedere la bani e o diferenta desutl de mare dar ei miau zis ca sunt mai bune ca ce vreau eu avand in vedere ca nu am mai avut electrica pana acum nu stiu ce sa zic ...cred ca baietii de acolo stiu ce mi-au zis ... as vrea si parerea mai multor persoane in legatura cu amp si chitara . adik ce sa aleg intre cele doua multumesc anticipat ....as vrea niste raspunsuri cat mai rapide caci vreau sa-mi iau ori saptaman asta ori urmatoare chitara si amp
Ironside Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 azi cand m-am dus in oras la mc , muzica si alte magazine sa vad de amp vox vt30 nu l-am putut cumpara cai nu il avea nimeni in stoc ..la fe si la chitara un epiphoe lp standard eb ...nu avea nimeni in stoc cei de la muzica si mc mi-au recomandat in schimbul vox-ului un Kustom Dual 30 RC iar in locul chitarii un Tenson Nashville LP avand in vedere la bani e o diferenta desutl de mare dar ei miau zis ca sunt mai bune ca ce vreau eu avand in vedere ca nu am mai avut electrica pana acum nu stiu ce sa zic ...cred ca baietii de acolo stiu ce mi-au zis ... as vrea si parerea mai multor persoane in legatura cu amp si chitara . adik ce sa aleg intre cele doua multumesc anticipat ....as vrea niste raspunsuri cat mai rapide caci vreau sa-mi iau ori saptaman asta ori urmatoare chitara si amp Baietii de la magazin n-au avut Epiphone si s-au gindit sa-ti recomande ei ceva mai "bun", un Tenson Nashville LP. Urit din partea lor, sa le fie rusine. Vezi si Vintage V100, s-ar putea sa-ti placa. Iar ca amplificator, daca tot vrei Vox, poti sa-ti iei ADxxx, nu neaparat VT, AD avind mai putine efecte.
mike56 Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Baietii de la magazin n-au avut Epiphone si s-au gindit sa-ti recomande ei ceva mai "bun", un Tenson Nashville LP. Urit din partea lor, sa le fie rusine. Vezi si Vintage V100, s-ar putea sa-ti placa. Iar ca amplificator, daca tot vrei Vox, poti sa-ti iei ADxxx, nu neaparat VT, AD avind mai putine efecte. deci e mai bun epiphone sa inteleg ? iar la amplificator voxu ?
mike56 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 am o intrebare : este mai bn sa iei un amplificator care are procesor de efecte SAU sa iei un amp fara procesor si un procesor de efecte boss separat ?
mike56 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 intre o chitara Tenson Nashville LP si o chitara Squier Affintiy Fat Strat care e mai buna ?
Guest Pashka Danyel Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Eu zic de un VOX sau Fender Frontman de 15 sau 30 de Watti depinde cum tie alegerea!
FiveseveN Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 FM 15 e probabil cel mai prost amplificator pe care l-am auzit, și din motive evidente. FM 212 în schimb e cu totul altceva.
Recommended Posts