Guest dadu123 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mi-am luat o aria AW 15 Bk...am facut o alegere buna?...sunt incepator si de aia intreb
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 daca iti place cum suna si ti-i comoda...atunci da nu?
Guest Tomy Fingers Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pai partea de sus al cutiei de rezonanta este facuta din pin, deci din punct de vedere al sunetului nu te astepta la cine stie ce, dar restul cutiei e mahon, ceea ce-i foarte bundin punct de vedere al tonului. Fretboard rosewood, gat mahon si bridge rosewood. Toate astea suna bine. Deci in total chitara m-i se pare bun inafara de pinul ala . Acum tu trebuie sa decizi daca chitara e confortabila pentru tine, daca iti place cum suna, daca iti place griful si daca nu falseaza sau are cheite bune. Spor la cantat .
Bleeding Riff Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ceva imi spune ca o sa ne dai chiar tu raspunsul peste 6-8 luni... Calitatea chitarelor din aceasta gama de pret variaza foarte mult de la model la model.... cu putin noroc sau cineva avizat langa tine la cumparare, poti sa gasesti o chitara decenta (normal ca nu va suna totusi precum un Takamine, dar isi face treaba). Spor la treaba!
Recommended Posts