Guest Beorn Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ma prostesc azi prin casa si vreau sa vad daca pot canta in timp ce sar si observ ca atunci cand sar sunetul sufera o deformare. Cel mai bine se observa pe coarda Mi groasa,libera. Imi poate explica cineva ce se intampla?
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 (edited) neck bolt-on.Ai "joc" in surube.Incearca sa tragi de neck in timp ce canti,in jos,in sus,dar cel mai tare se simte in fata sau in spate.Happens to all of us.Cu bolt-on necks. saaau...gravitatia afecteaza rezonanta chitarei si fizionomia corzilor,therefore si frecventa notelor cantate.NOT =)) Edited October 6, 2010 by Daiabitiz Uyup Zwurp
vektor Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lol dude, too much zwurp fot you. Se intampla exact acelasi fenomen ca atunci cand lovesti cu mana in corpul chitarii. Try it.
Guest Gratisyahu Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Intreb, dar nu tine cumva de acustica camerei, adica, de modul in care undele reverbereaza pe diferite suprafete? Din ce judec eu, adica, din intuitia mea, cand tu sari, influentezi miscarea aerului din incapere, implicit, si modul in care undele sonore ajung la urechea ta.
vlad_cozma Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Intreb, dar nu tine cumva de acustica camerei, adica, de modul in care undele reverbereaza pe diferite suprafete? Din ce judec eu, adica, din intuitia mea, cand tu sari, influentezi miscarea aerului din incapere, implicit, si modul in care undele sonore ajung la urechea ta. Aia cred si eu. Doppler iti deformeaza sunetul. Ai inregistrat ce-ai cantat si se aude cum falseaza?
andydufresne Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 La efectul Doppler m-am gindit si eu prima oara.
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hai ca uite asa se mai naste un effect box. The Doppler stomp box. - the doppler effect at your footswitch. only 99,99$
hades Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hai ca uite asa se mai naste un effect box. The Doppler stomp box. - the doppler effect at your footswitch. only 99,99$ Gravitatia e de vina bre
korko Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 hai ca uite asa se mai naste un effect box. The Doppler stomp box. - the doppler effect at your footswitch. only 99,99$ vreau si eu Leslie Speaker cu 99$....
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Gravitatia e de vina bre in loc de 99.99$ pe un Doppler FX pedal nu mai bine alegi gravitatia?)
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 in loc de 99.99$ pe un Doppler FX pedal nu mai bine alegi gravitatia?) pai stai, ca la The Doppler SBox ai buton de reglat Gravitational Pull.
Recommended Posts