tatal Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Este un draft se mai lucraza la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyldechild Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ff buna piesa, da' unde e rifful, acuta, metalu', hammond-ul? Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) E ok melodia, dar hotarati-va ce vreti sa cantati. Sunt de acord cu Wyldechild, lipsesc elementele principale din muzica voastra. Sunteti la un pas sa treceti pe emo. Ati schimbat iar stilul (acum parca e o melodie uber-comerciala de la Blink 182), s versurile sunt si in engleza acum. Voi vedeti Cargo sau Trooper sa schimbe la intamplare versurile intre engleza si romana? Solistul clar nu e facut pentru stilul asta, suna mult mai bine pe stilul hard rock dinainte, si are si pleata de rigoare. Hotarati-va ce vreti sa cantati si scoateti o colectie coerenta de melodii, nu draft-uri. Daca am pune cap la cap melodiile pe care le-ati scos pana acum pentru a face un album ar suna ca o colectie de "best of" de la mai multe formatii, nu ca albumul unei formatii. In rest, sunetul e bun. Videoclip-ul e cam obositor, personajul principal nu putea fi mai enervant, si era mai bine fara prim plan-ul de 10 secunde cu un sutien plutind in piscina. Mai bine puneati doar filmari live. O alta intrebare este de ce ati postat la Cafenea si nu la Inregistrari/Trupe? Stiu ca v-am mai criticat (constructiv) inainte, pana la punctul in care ai intrat si ai inceput sa-mi trollezi videourile (razbunare?), dar asta este opinia mea despre ce am vazut aici. Sunt sigur ca altii o sa aiba vorbe mai bune de zis. Am inteles, vreti sa faceti tot posibilul sa fiti cat mai comerciali posibil si sa faceti un marketing cat mai agresiv, indiferent daca duce la o lipsa de demnitate artistica. Ar trebui sa va schimbati numele in Jonas Brothers Romania. Membrii formatiei nu mai sunt copii, si ar trebui lasati sa-si dezvolte propria muzica. Daca muzica nu iese, atunci poate nu e grupul cel mai bun pentru o formatie. Edited September 29, 2010 by Metabog Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Voi ascultați Green Day? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Voi ascultați Green Day? excelent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vladislav Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Voi ascultați Green Day? Busted !! xD HAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cristi . Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 ff buna piesa, da' unde e rifful, acuta, metalu', hammond-ul? Bafta! +1 ! Ce e asta ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sto Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Doaaaaaaamne fereste... Cel mai mult m-a impresionat emotia de care dau dovada micii muzicieni in interpretare! Partea buna e ca acum au o mica sansa sa le depaseasca pe Blaxy Girls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitehorse535 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 L-am cunoscut personal pe personajul principal si este cam la fel in viata reala .. E foarte de treaba , dar la inceput ai impresia ca are o personalitate ciudata , ca si cum ar juca zilnic un rol care nu i se potriveste ....(ma refer la ala cu panatloni camo si camasa roz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Pare înregistrat pe un telefon mai acãtãrii și lipit în Windows Movie Maker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos - NL Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 @ Metabog: Nu au cum sa faca altfel. Pentru ca asa sunt ghidati (asta e doar convingerea mea). Deocamdata deprind chestiunile de forma. Si asta e bine pentru moment. In momentul in care toti vor iesi de sub tutela acestui ghidaj - ma refer la maturizare, abia atunci li se va putea intelege personalitatea si numai atunci vei avea de-a face cu un produs autentic. Ideea e ca ei, la un moment dat, sa se revolte impotriva oricarei tutele, a oricarui ghidaj. Atunci vor deveni rockeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) Eu ceva nu am inteles: de ce nu ati filmat solo-ul chitarii ci doar un fel de playback nereusit? Edited September 30, 2010 by Riccardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Voi ascultați Green Day? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts