www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Onirojazz

Recommended Posts

Guest arosulescu
Posted (edited)

care va apãrea (albumul ONIROJAZZ) împreunã cu cartea Iarinei de poezii, cândva (când vor fi bani mai exact)

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted
Foarte interesant! De la Coltrane la Metheny, printre altii, colorandu-ti "vocea". Sper ca aceasta voce sa iti fie auzita si apreciata.

Sincere felicitari si succes in continuare!

Mulțumesc. Probabil cã vocea mea se va face auzitã mai greu, iar de apreciat ...probabil ºi mai greu. Dar e o plãcere strict personalã pe care nu mi-o pot refuza. Dacã se mai bucurã ºi alți oameni de muzica mea sau de cãrțile mele ... e un mare bonus.

Posted

Wow. Stii ce-mi place cel mai mult? Imi place cum ai folosit contrapunctul, si faptul ca de multe ori ai multe linii melodice una peste alta, dar fara sa devina obositor. Nu sunt un mare fan al jazz-ului, dar asta chiar imi place. Eu imi imaginez niste clavinet acolo la un moment dat, dar imi plac bucatelele cu orga.

Awesome. Sunt curios cum suna restul pieselor.

Guest arosulescu
Posted
Wow. Stii ce-mi place cel mai mult? Imi place cum ai folosit contrapunctul, si faptul ca de multe ori ai multe linii melodice una peste alta, dar fara sa devina obositor. Nu sunt un mare fan al jazz-ului, dar asta chiar imi place. Eu imi imaginez niste clavinet acolo la un moment dat, dar imi plac bucatelele cu orga.

Awesome. Sunt curios cum suna restul pieselor.

Multumesc. Restul pieselor nu sunt încã gata (doar o parte din ele) dar nu mai am mult. Încercãm sã facem o carte de poezie însoțitã de un CD cu aceste piese sau un CD care sã aibã ataºatã o carte de poezii. În fine... nu ºtim exact dar e un proiect pentru 2011.

Mulțumesc de apreciere ºi poate vreodatã cântãm ceva împreunã.

Posted
Multumesc. Restul pieselor nu sunt încã gata (doar o parte din ele) dar nu mai am mult. Încercãm sã facem o carte de poezie însoțitã de un CD cu aceste piese sau un CD care sã aibã ataºatã o carte de poezii. În fine... nu ºtim exact dar e un proiect pentru 2011.

Mulțumesc de apreciere ºi poate vreodatã cântãm ceva împreunã.

Mi-ar place sa te ajut cu niste improvizatii de clapa (in stil mai vintage, orga hammond, synth analog), asta daca gasesc timp. Spor! :)

Guest arosulescu
Posted

sigur...ar fi ceva mãcar sã încercãm... în limita timpului nostru evident ...

Guest arosulescu
Posted

Mulțumesc steluțarului...indiferent cine o fi el :)

Guest arosulescu
Posted (edited)
super groove bro!! felicitari!!! :)

Mã bucur cã ți-a plãcut.

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted (edited)
f tare. felicitari

Mulțam. Ce bine ar merge digitechu tau pe piesele astea.... am avut unu asemanator numit Legend II ..acum plâng dupã el. Mi-a trebuit line 6 (care are niºte distorsuri beton dar niºte cleanuri de toatã pleasna).

Edited by arosulescu
Guest arosulescu
Posted

vã mulțumim tuturor. Nu poate fi decât o mare bucurie pentru noi sã auzim cã vã place. Sperãm cã va fi un CD frumos, conceput cu bun simț.