Guest arosulescu Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 (edited) care va apãrea (albumul ONIROJAZZ) împreunã cu cartea Iarinei de poezii, cândva (când vor fi bani mai exact) Edited September 25, 2010 by arosulescu
K.R. Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Foarte interesant! De la Coltrane la Metheny, printre altii, colorandu-ti "vocea". Sper ca aceasta voce sa iti fie auzita si apreciata. Sincere felicitari si succes in continuare!
Guest arosulescu Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Foarte interesant! De la Coltrane la Metheny, printre altii, colorandu-ti "vocea". Sper ca aceasta voce sa iti fie auzita si apreciata. Sincere felicitari si succes in continuare! Mulțumesc. Probabil cã vocea mea se va face auzitã mai greu, iar de apreciat ...probabil ºi mai greu. Dar e o plãcere strict personalã pe care nu mi-o pot refuza. Dacã se mai bucurã ºi alți oameni de muzica mea sau de cãrțile mele ... e un mare bonus.
Metabog Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wow. Stii ce-mi place cel mai mult? Imi place cum ai folosit contrapunctul, si faptul ca de multe ori ai multe linii melodice una peste alta, dar fara sa devina obositor. Nu sunt un mare fan al jazz-ului, dar asta chiar imi place. Eu imi imaginez niste clavinet acolo la un moment dat, dar imi plac bucatelele cu orga. Awesome. Sunt curios cum suna restul pieselor.
Guest arosulescu Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Wow. Stii ce-mi place cel mai mult? Imi place cum ai folosit contrapunctul, si faptul ca de multe ori ai multe linii melodice una peste alta, dar fara sa devina obositor. Nu sunt un mare fan al jazz-ului, dar asta chiar imi place. Eu imi imaginez niste clavinet acolo la un moment dat, dar imi plac bucatelele cu orga. Awesome. Sunt curios cum suna restul pieselor. Multumesc. Restul pieselor nu sunt încã gata (doar o parte din ele) dar nu mai am mult. Încercãm sã facem o carte de poezie însoțitã de un CD cu aceste piese sau un CD care sã aibã ataºatã o carte de poezii. În fine... nu ºtim exact dar e un proiect pentru 2011. Mulțumesc de apreciere ºi poate vreodatã cântãm ceva împreunã.
Metabog Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Multumesc. Restul pieselor nu sunt încã gata (doar o parte din ele) dar nu mai am mult. Încercãm sã facem o carte de poezie însoțitã de un CD cu aceste piese sau un CD care sã aibã ataºatã o carte de poezii. În fine... nu ºtim exact dar e un proiect pentru 2011. Mulțumesc de apreciere ºi poate vreodatã cântãm ceva împreunã. Mi-ar place sa te ajut cu niste improvizatii de clapa (in stil mai vintage, orga hammond, synth analog), asta daca gasesc timp. Spor!
Guest arosulescu Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 sigur...ar fi ceva mãcar sã încercãm... în limita timpului nostru evident ...
Guest arosulescu Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Mulțumesc steluțarului...indiferent cine o fi el
Guest arosulescu Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 (edited) super groove bro!! felicitari!!! Mã bucur cã ți-a plãcut. Edited September 26, 2010 by arosulescu
Guest arosulescu Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) f tare. felicitari Mulțam. Ce bine ar merge digitechu tau pe piesele astea.... am avut unu asemanator numit Legend II ..acum plâng dupã el. Mi-a trebuit line 6 (care are niºte distorsuri beton dar niºte cleanuri de toatã pleasna). Edited September 30, 2010 by arosulescu
drrond Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 (edited) Aceeasi incantare linistitoare sa-ti ascult muzica! Felicitari! Edited September 30, 2010 by drrond
Guest arosulescu Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 vã mulțumim tuturor. Nu poate fi decât o mare bucurie pentru noi sã auzim cã vã place. Sperãm cã va fi un CD frumos, conceput cu bun simț.
Recommended Posts