Guest oZz the little guitarist Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Salut RGC-isti Ieri mi-a sosit si mie Ibanezul electroacustic cu curierul... Mi s-a parut ok...l-am cantat umpik suna bine..dar dupa un timp,a inceput sa aiba un bazait ciudat cand cant corzile E,A si D libere (fara sa apas nicaieri pe ele) N-am dat atentie...dar azi,a inceput sa fie umpik mai grav si m-am speriat! Va rog spune-ti-mi si mie ce sa fac...cred ca este o problema minora si nu credca merita so trimit inapoi doar pentru asta:D Astept raspuns cat mai repede! V-am salutat! :lol: oZz
eduard.alexandru Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 1) Verifica acordajul 2) Verifica actiunea 3) E posibil ca problema sa fie la taste, se rezolva cu o pila.
Guest oZz the little guitarist Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 @ draugr Acordajul e ok Actiunea e ok Freturile sunt nivelate corespunzator!
Guest oZz the little guitarist Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 @ draugr Acordajul e ok Actiunea e ok Freturile sunt nivelate corespunzator!
eduard.alexandru Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Unde apare "bazaitul"? Nut, bridge, tunere?
Guest oancius Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 si mie imi bazaie uneori solul dar se aude doar la rece in amp nimic ciudat tot la bridge
Guest oZz the little guitarist Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 nu o sa va vina sa credeti unde era buba bateriile din doza activa erau prea mici ca si dimensiune si se misca o chestie acolo:)) se poate inchide multumesc rgc
Guest Sp1d3r Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Chiar acum vroiam sa-ti zic sa verifici acolo.Am si eu una si la fel facea.Bafta!
Guest adrian003 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 am observat ca atunci cand tii corzile apasate si te plimibi pe fret scartaie ...este normal?as vrea sa ma apuc de chitara imi place mult cum suna dar ma cam deranjaza scartaitu..eo cant vocal si vazandu-l pe nick jonas mi-a venit si mie sa cant la un instrument+voce
SfantuJimmy Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 eo cant vocal si vazandu-l pe nick jonas mi-a venit si mie sa cant la un instrument+voce
EugenRo2001 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 am observat ca atunci cand tii corzile apasate si te plimibi pe fret scartaie ...este normal?as vrea sa ma apuc de chitara imi place mult cum suna dar ma cam deranjaza scartaitu..eo cant vocal si vazandu-l pe nick jonas mi-a venit si mie sa cant la un instrument+voce Scartaie din cauza matisajului de pe corzile groase. Trebuie sa inveti sa ridici putin degetele cand schimbi pozitia. Sau folosesti corzi semi-plate, reduc scartaitul, de ex. astea: http://store.daddario.com/category/145821/EFT13_Medium_16-56
Guest adrian003 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 mare chitarist nick jonas =)) eh....ma referam la el nu ca ar fi mare chitarist ci la faptul ca stie si putin la chitara putand astfel sa cante si fara band ...
Guest Sterben Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mare chitarist nick jonas =)) cel mai bestial
Razvan S. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 am observat ca atunci cand tii corzile apasate si te plimibi pe fret scartaie ...este normal?as vrea sa ma apuc de chitara imi place mult cum suna dar ma cam deranjaza scartaitu..eo cant vocal si vazandu-l pe nick jonas mi-a venit si mie sa cant la un instrument+voce sell...guitar...ebay
Squier Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 sell...guitar...ebay MAGNIFIC POST fara gluma,am ras cu pofta maxima
Recommended Posts