Guest Ionutpk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ..salutare...nu cred ca am postat unde trebuie scuzele mele:|.. dar..maine (vineri) o sa-mi fac drum spre bucuresti sa-mi iau chitara:)..am decis ca aria stg 003 e cat de cat buna si atata' imi permit momentan ...so':|...nu ma descurc cu bucurestiu:).. deci...nu stiu cum sa ajung la mc music:)..am vazut ca trebuie sa ajung pe ion campineanu numaru' 5 sector 1 :|..si autobuzu' meu o sa opreasca in rahova:)...care e din cate stiu eu in sector 5:)...deci..imi puteti face o lista:))..: ce trolee' ce tramvaie sa iau:|..cater statii trebuie sa merg:|....uf':|..as aprecia mult .... multam
mega.deb Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 (edited) Pentru ca nu stiu exact unde in Rahova te va lasa autobuzul primul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa afli de la fata locului cum poti ajunge in Unirii (de obicei e suficient tramvaiul 32). Din Unirii intri la metrou si mergi o statie pana la Universitate (poti mege si pe jos daca vrei sa vezi centrul Bucurestiului). Iesi pe la iesirea de la Intercontinental. Acum ar trebui sa fii vizavi de Intercontinental. Imediat pe stanga va fi o straduta. Pe ea in vreo 50 de metri ar trebui sa ajungi la magazinul de chitare(pe partea stanga). Cheers! Edited August 26, 2010 by mega.deb
Gorel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mai e deschis la MC Music in perioada asta? Vazusem la un moment dat ca e in reconstructie Muzica.
karpi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 MCMusic nu mai e in muzica de mult. Acolo s-a instalat Garcea ala ? parca Cu Google Maps nu este mai usor ? Vad ca nu avem street wiev probabil ca costa bani multi si cu criza am ramas la satelite si harta http://maps.google.com/ am incercat cu MC Music dar nu gaseste .. stai si cauti incetisor ....asa e cu turismul la noi .
Gorel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 MCMusic nu mai e in muzica de mult. Habar n-aveam.
mega.deb Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Acolo s-a instalat Garcea ala ? parca Cu Google Maps nu este mai usor ? Uite si pe Google Maps: http://tinyurl.com/3xflzxd
vlad_cozma Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Uite, pentru tine am facut si poze. de fapt am facut mai multe si le-am pus pe www.norc.ro/street-view/
ddevil Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 din cate vad la semnatura ta esti din alexandria..microbuzul cu care vii te lasa pe calea 13 septembrie..de acolo poti lua 385 pana la unirii, apoi metrou pana la unviersitate sau mergi pe jos.
karpi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Uite si pe Google Maps: http://tinyurl.com/3xflzxd Asa ...eu visam la Street view asa ceva :
Riccardo Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ..salutare...nu cred ca am postat unde trebuie scuzele mele:|.. dar..maine (vineri) o sa-mi fac drum spre bucuresti sa-mi iau chitara:)..am decis ca aria stg 003 e cat de cat buna si atata' imi permit momentan ...so':|...nu ma descurc cu bucurestiu:).. deci...nu stiu cum sa ajung la mc music:)..am vazut ca trebuie sa ajung pe ion campineanu numaru' 5 sector 1 :|..si autobuzu' meu o sa opreasca in rahova:)...care e din cate stiu eu in sector 5:)...deci..imi puteti face o lista:))..: ce trolee' ce tramvaie sa iau:|..cater statii trebuie sa merg:|....uf':|..as aprecia mult .... multam Fi mai specific te rog unde anume in rahova. Daca te lasa langa o statie de 226, te pot indruma. Daca nu, poti lua tramvaiul 32 pana la piata rahova si de acolo sa iei 226, care te lasa foarte aproape de magazinul muzica. Intereseaza-te exact unde te lasa, iti pot desena o schita daca ai nevoie, dar trebuie sa ne spui exact unde te lasa
whitehorse535 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Magazinul muzica a fost cumparat de garcea , iar magazinele s-au mutat in spate unde era inainte music e-store , iar music e store s-a mutat vis-a-vis de fostul magazin muzica .
Guest Ionutpk Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 (edited) vai vai':|...am intrat prea tarziu:)...deci sunt confuz..care e treaba cu muzica:)..deci mc music numai e pe campineanu' sau?...unde trebuie sa ajung mai exact:)....?? pai ma lasa la 13 septembrie da:) de acolo ce fac ??? pas cu pas va rog:)..nu uitati sa specificati cand iau un troleu ceva:)...cate statii trebuie sa merg si etc':| multam Edited August 26, 2010 by Ionutpk
Riccardo Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 vai vai':|...am intrat prea tarziu:)...deci sunt confuz..care e treaba cu muzica:)..deci mc music numai e pe campineanu' sau?...unde trebuie sa ajung mai exact:)....?? pai ma lasa la 13 septembrie da:) de acolo ce fac ??? pas cu pas va rog:)..nu uitati sa specificati cand iau un troleu ceva:)...cate statii trebuie sa merg si etc':| multam 13 Septembrie e dita' bulevardu'. Depinde unde anume te lasa. Zi exact locul, un numar ceva ca sa iti zic cate statii ai de mers. Daca am timp, pot sa merg si eu cu tine, dar nu iti promit nimic
karpi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 http://www.norc.ro/street-view/ Asta da .. pai dati asa lu baiatu'
desperadu Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 De unde te lasa microbuzul, iesi din parcarea respectiva, mergi un pic in dreapta, e o statie de autobuz. De acolo iei autobuzul 385 - 8 statii. Cobori, si intrebi pe cineva incotro o iei catre Universitate (ai de mers pe jos max 10 minute la pas lejer) Ajungi la Universitate, vezi InterContinentalu (can't miss it e cea mai inalta cladire din zona), mergi pana in dreptul lui si vezi o trecere de pietoni. (Point oof view exact ca cel din poza pusa de guitarbite) De acolo e easy, sper
Guest Ionutpk Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 De unde te lasa microbuzul, iesi din parcarea respectiva, mergi un pic in dreapta, e o statie de autobuz.De acolo iei autobuzul 385 - 8 statii. Cobori, si intrebi pe cineva incotro o iei catre Universitate (ai de mers pe jos max 10 minute la pas lejer) Ajungi la Universitate, vezi InterContinentalu (can't miss it e cea mai inalta cladire din zona), mergi pana in dreptul lui si vezi o trecere de pietoni. (Point oof view exact ca cel din poza pusa de guitarbite) De acolo e easy, sper am inteles:)..va multumesc la totii....acum plec:)
Recommended Posts