Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Are cineva idee ce valori au potentiometrele de pe modelele mai vechi de hora,respectiv tip telecaster?astea de ton liniare par sa aiba 470k,da cele de volum nu imi pot da seama.Daca ati avut sau mai aveti vreuna,sau stiti vreun site or anything...orice mic detaliu m-ar ajuta.Vreau sa reconditionez chitara cuiva si sa i-o duc gata reparata de ziua lui (nu stie ca ii la mine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Are cineva idee ce valori au potentiometrele de pe modelele mai vechi de hora,respectiv tip telecaster?astea de ton liniare par sa aiba 470k,da cele de volum nu imi pot da seama.Daca ati avut sau mai aveti vreuna,sau stiti vreun site or anything...orice mic detaliu m-ar ajuta.Vreau sa reconditionez chitara cuiva si sa i-o duc gata reparata de ziua lui (nu stie ca ii la mine) Masori cu multimetru Fa poza la poturi dude, poate am eu si iti trim cand imi trimiti sa fix the other thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bl0nd1n@. Posted August 5, 2010 Share Posted August 5, 2010 Poti pune linistit de potentiometre noi de 500k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted August 7, 2010 Author Share Posted August 7, 2010 la toate,si la ton si la volum? "Masori cu multimetru Fa poza la poturi dude, poate am eu si iti trim cand imi trimiti sa fix the other thing " Multimetru is broken,aparatu nu-l am. deci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 7, 2010 Share Posted August 7, 2010 Deci iei și citești thread-urile în care s-a explicat în detaliu cum interacționeazã valoarea și legea de variație a potențiometrelor cu restul circuitului chitarã-cablu-intrare amplificator/efect și decizi singur ce e mai potrivit pentru tine sau prietenul tãu. Sau/și încerci cu mai multe variante, având mãcar o minimã bazã teoreticã. Pentru modelul SS eu am de 370K, ceea ce e previzibil dar dupã cum am spus, sunt doar valori uzuale, nu corecte sau greșite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 eventually,I pimped the guitar.Volum:500klin,ton:500klog.Suna,it ok,dar se pare ca am uitat un fir de impamantare,gotta recheck the schematic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 dap merge si de 500 si eu am la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts