Guest bart Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 (edited) A... Deci a trecut mult timp de cand nu am mai postat pe acest forum unul dintre motive a fost ca m-am apuc f. serios de chitara! Iau ore de chitara ( ) si Profesorul mi-a spus (stiam deja) ca am nevoie de o acustica nou ( eu aveam un takamine vechi spart. f****. etc) am un buget restrans de maxim 500 de lei si m-am orientat spre asta Fender CD-60 Chitara va fi si pt ore si pt acas' sa mai schimb ceva acorduri ce parere aveti? daca stiti o chitara acustica mai buna decat aceasta la -500 lei "call me" p.s p.s 2 : punctul forte sau unele din punctele forte vreau sa fie durabilitatea... oare fenderul e bun la categoria asta? Edited July 11, 2010 by bart
Guest Aron Virginas Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Este o chitara acustica buna pentru pretul ei.
Guest oZz the little guitarist Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Este o chitara buna,nu am testat dar,cred ca trebuie sa te duci in magazin sa o incerci sa nu aiba ,,mici imperefeciuni" Ia-o cat mai repede:) Te-am salutat! oZz
Guest Baumwolle Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Cele mai bune acustice la prețul ãsta, pe care le gãsești la noi, sunt Fender CD-60 și Takamine G320. Oricare dintre acestea meritã cumpãratã.
Bleeding Riff Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 (edited) ...mai ales Takamine G320 Edited July 25, 2010 by Bleeding Riff
Guest bart Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Daca imi fac drum pe la magazinul de muzica o sa testez si takamine G320 mersi..
Guest Radu22 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ia-ti Fender CD-60 e super tare,suna excelent.Mi-am luat unu chiar azi,un pack dinala chiar daca nu-s incepator si merita toti banii.
Neo Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 pe langa Takamine G320 (Acustic), ti-as recomanda cu caldura (daca ai mai avea 1 mil in plus) Ibanez V72ECE (Electro-acustica).. Am cantat si eu pe chitara asta si suna super pt banii astia, atat la rece, cat si amplificata. Oricum, decizia e a ta.
Viking Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 cand mi-am luat acustica de pe thomann.de, tot un fender vroiam. din pacate CD 60 este facuta din lemn laminat in totalitate. insa cineva mi-a recomandat sa imi iau una din lemn solid in loc de una din "rumegus" pentru ca are rezonanta mult mai buna. a si btw, am auzit un Takamine la Cristi Zapada acum 2 ani in mag Muzica si am ramas cu gura cascata. era vreo 700 ron parca. bafta
Guest Alekxandru Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ca actual(in curand fost) proprietar de o asemenea chitara, nu pot decat sa ti-o recomand cu caldura. Este o chitara mid-range, deci cu siguranta nu e cea mai buna. Insa, la pretul ei, e printre cele mai bune. Aveai dubii legate de fiabilitate. Eu, personal, nu am avut nici o problema cu ea, iar cheitele au tinut-o acordata chiar si prin cele mai intense ore de cantat.
Guest Smiley1993 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 si eu am fender cd60 doar ca e electro acustica acustica cd60ce dar suna foarte bn....fatza de pretul pe care o are....ar fi o alegere buna....
Guest Zookye Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Posted 15 September 2010 - 05:28 PM <-- Cam asta ar fi data postului de deasupra ta. Nu cred ca e nevoie de dezgropam topicuri de acum cateva luni Cheers!
Leumas Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Eu cred ca totusi e nevoie...mai sunt persoane care citesc acest topic si azi,peste o saptamana, peste un an...care au nevoie de aceste sfaturi, si e mai bine asa decat sa se adune X topicuri pe aceeasi tema...
Guest Buffaloh Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Hmm , Din cate am auzit e o acustica buna . Nevoie de sfat: Ce parere aveti de Ibenz V50 ? ...am ocazia sa o iau noua din magazin cu husa si garantie la pretul de 250 RON . Chitara este vanduta la acest pret din cauza unor urme de pana si a catorva zgarieturi pe partea din spate a grifului. http://www.mcmusic.ro/forum/index.php?topic=659.0 Thanks
Bleeding Riff Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ce parere aveti de Ibenz V50 ? ...am ocazia sa o iau noua din magazin cu husa si garantie la pretul de 250 RON . Chitara este vanduta la acest pret din cauza unor urme de pana si a catorva zgarieturi pe partea din spate a grifului. Merita din plin, e super afacere daca nu esti fanatic in legatura cu aspectul (care oricum se deterioreaza rapid mai ales la un incepator si in gama asta de pret).
Guest levelx Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nu vreau sa dezgrop post-uri vechi, dar vreau sa-mi dau si eu cu parerea despre Fender CD60, in calitate de utilizator E o chitara cu un sunet bun - raport calitate pret excelent. Dar, este din punctul meu de vedere o chitara rigida. Vine din fabrica cu corzi .12-.53 si... cu orice alt "gauge" suna foarte prost... am pus corzi de .10 si suna oribil. Probabil nu am stiut eu sa o setez cum trebuie, dar zbarnaiau foarte urat corzile. Oricum, cu corzile de .12-.53 este excelenta pentru blues acustic (ceea ce ma face fericit! ) Ce parere aveti de Ibenz V50 ? ...am ocazia sa o iau noua din magazin cu husa si garantie la pretul de 250 RON . Chitara este vanduta la acest pret din cauza unor urme de pana si a catorva zgarieturi pe partea din spate a grifului. Merita din plin, e super afacere daca nu esti fanatic in legatura cu aspectul (care oricum se deterioreaza rapid mai ales la un incepator si in gama asta de pret).
Guest SimbyozA Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 chitara asta merita pretul dar si calitatea ei este uimitoare eu ti-o recomand
Slasher Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Chitara este buna,raportul calitate/pret este acceptabil,singurul lucru "prost" al chitarii este lemnul,dar si asa,chitara este buna. Du-te la magazin,daca iti place o iei,daca nu,poti incerca acel Takamine.
Guest SimbyozA Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 (edited) apropo vezi ca la ea e nasol un lucru griful "nu prea iti permite sa faci baree" Edited November 3, 2011 by SimbyozA
Draykor Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 apropo vezi ca la ea e nasol un lucru griful "nu prea iti permite sa faci baree" Daca e truss-rod-ul in regula, chestia asta se poate regla, iar daca e griful e deja drept, se umbla la nut si/sau saddle.
Recommended Posts