SolDiez Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Nu vreau sa fur gloria duelului de pe rgc dar mi s-a parut fain sa avem si-o alternativa separata. Deocamdata il tin pe serverul de acasa de proba sa vad daca va surade ideea. Ca cms am ales Drupal. Lasati un feedback aici sa stiu daca are rost. LINK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Ai dorit sã mai dinamizezi duelul de aici. Bunã inițiativa... Aprecierile mele pentru curaj. You got ballz ! M-am înscris ! PS eºti un rãțoi mort ! Acu' cã m-am înscris ºi eu amândoi suntem...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted July 10, 2010 Author Share Posted July 10, 2010 Doar un reply cu 'Da' sau 'Nu' ma intereseaza. Initiativa am luat-o datorita faptului ca duelul este o motivatie buna pentru chitaristi sa munceasca mai mult. Pe mine cel putin stiu ca m-a ajutat. Platesc eu hosting + domeniu daca stiu ca exista interes. N-aveti nimic de pierdut, iar eu nimic de castigat, eventual imi cresc buna dispozitie facand ceva constructiv. Deocamdata ii multumesc lui ramurel pentru participare si celor cateva persoane care si-au facut cont, il mai tin deschis cateva zile si daca nu se leaga nimic se inchide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Ma bag si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Eu mi-am facut cont si chiar am regretat ieri ca nu mergea. Chiar era un bt misto. Sper sa te ti de treaba, imi place ideea Edited July 11, 2010 by Riccardo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Eu mi-am facut cont si chiar am regretat ieri ca nu mergea. Chiar era un bt misto. Sper sa te ti de treaba, imi place ideea ce nu mergea mai exact? eu miam facut cont mergea totul okay..si azi urmeaza sa cant cv peste bking tracku respectiv:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted July 11, 2010 Author Share Posted July 11, 2010 A fost offline o scurta perioada. Si sa ii raspund lui DarkForrestofEvil: Nefiind legat de forum, sunt mai multe posibilitati de dezvoltare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts