Guest Dodicel Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Sal!! Mie imi place foarte mult cantecul "Andri Popa" care suna cam asa (Notele majore le scriu cu litera mare si cele minore cu litera mica) (Cifrele de dupa inseamna ca trebuie sa faca nota respectiva de ,n, ori) Bataia,ritmul este: Jos Jos Sus Sus Jos Sus Ex:Sol3,Il faci pe sol si faci de trei ori Jos Jos Sus Sus Jos Sus Daca este 1 Sol Trebuie sa faceti doar inceputul de masura adica JOS daca era 2 inloc de 1 trebuia sa faceti JOS JOS....SI TOT ASA Strofa RE2 Sol1 Re3 1 2 3 4 Sol Sol La La Re1 Refren Re1 Sol1 La 1 Re 1 } }Bis Sol1 La1 Re3 } Sper sa va descurcati si daca nu ca descurcati spuneti!
Cosu Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Poate in loc de note majore si minore ai vrut sa spui *acorduri* nu ?
Guest Dodicel Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Poate in loc de note majore si minore ai vrut sa spui *acorduri* nu ? Da, scz de incurcatura!
Guest Dr Slade Bladder Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Sal!!Mie imi place foarte mult cantecul "Andri Popa" care suna cam asa (Notele majore le scriu cu litera mare si cele minore cu litera mica) (Cifrele de dupa inseamna ca trebuie sa faca nota respectiva de ,n, ori) Bataia,ritmul este: Jos Jos Sus Sus Jos Sus Ex:Sol3,Il faci pe sol si faci de trei ori Jos Jos Sus Sus Jos Sus Daca este 1 Sol Trebuie sa faceti doar inceputul de masura adica JOS daca era 2 inloc de 1 trebuia sa faceti JOS JOS....SI TOT ASA Strofa RE2 Sol1 Re3 1 2 3 4 Sol Sol La La Re1 Refren Re1 Sol1 La 1 Re 1 } }Bis Sol1 La1 Re3 } Sper sa va descurcati si daca nu ca descurcati spuneti! Vroiai sa spui ca contine si jumatatii de masura ?
Guest Dodicel Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Alte cantece pt incepatori mai stiti? As vrea sa stiu multe dar bine..
ramurel Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 (edited) Alte cantece pt incepatori mai stiti?As vrea sa stiu multe dar bine.. Na, ia de-aici ! Sunt o multime de cântece numai bune pentru începãtori. O sã te ținã ocupat un timp, dar meritã . Ne vedem mai încolo. Baftã ! Când le termini pe astea îți mai dau... P.S. : ªi nu uita : "Dodicel ºi Rãmurel / Cãlare pe un purcel / Þin în mânã strâns chitara / Ocupați sunt toatã vara". Ne vedem la toamnã ! Carticica_de_cantece_pentru_chitara_12.pdf Edited July 8, 2010 by ramurel
ramurel Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 (edited) vrei melodii in engleza sau romana ? Îmi place cã eºti polivalent... Parcã eºti Karpov. Joci "simultane" la toate mesele... Nu-l deranja pe Dodicel, cã e ocupat. Are de lucru pentru toatã vara ! Edited July 10, 2010 by ramurel
Guest Dodicel Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Lasa ca nu are nimic daca pune ceva aici "suplimentar" Ku atat mai bine!
SfantuJimmy Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 (edited) foarte faina carticica aia ramurel numa buna pt un incepator Edited July 11, 2010 by SfantuJimmy
ramurel Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Lasa ca nu are nimic daca pune ceva aici "suplimentar"Ku atat mai bine! Atunci mai ia una, dar eu zic cã te ºi poți apuca de treabã, cã acuma ai, Slavã Domnului, o cãruțã de ele... Songs.doc
Recommended Posts