Guest oZz the little guitarist Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Salut,am o cunostinta caruia i s-a strambat griful,cu toate ca ea a avut corzi pe acea chitara si tinea acordata.. nu are tija metalinca in gat...cum as putea eu...sau altcineva sa il indrepte?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Depinde cat de mult s-a strambat si depinde daca merita chitara..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Cunostinta aia a pus corzi de metal pe o chitara clasica(pe care e preferabil sa se puna corzi de nylon - si datorita lipsei truss-rod-ului)? Teoretic, sau practic, nu prea ai cum sa-l indrepti tu.. poate doar un nenea "lutier" - dar probabil pretul reparatiei ar depasi pretul chitarei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Tinere, de câte ori tre' sã te atenționãm? Scrie mare pe o foaie "Voi pune titluri descriptive la thread-urile mele!" ºi pune-o lângã monitor. De îndreptat se poate îndrepta dar nu e o operație pe care o poți învãța online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 se poate indrepta destul de usor la aburi....bagi lemnul intr-o incinta unde is aburi,il lasi acolo o ora-doua (doua ii mai bine) si dupaia il pui la indreptat intr-o pozitie mai accentuata,lemnul la uscare (dupa aburire) se incovoaie cam cu 30 % mai putin decat cum era in forma.....lemnul trebuie sa il ti presat cam 3 zile dupa aburire ca sa ramana cum tre faza rea ii ca nu stiu daca merge treaba cu aburirea din cauza ca lemnul e lacuit,asa ca aburul nu cred ca ajunge la lemn,ceea ce nu ii bn..... o alta posibilitate ar fi dezlipirea fretboardului si lipirea lui iarasi ,da ii cam periculoasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Dani , ii prea complicat pt el... presupun ca prietenului lui (scuzati expresia) doar i sa strambat putin griful, nu mare lucru, si credea ca poate se poate indrepta la loc foarte usor..si probabil ca acea chitara e o Hora/Stagg care nu prea merita efortul de a o indrepta cu aburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest oZz the little guitarist Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 se poate inchide...multumesc de sfaturi cunostinta a duso inapoi la fabrica la reghin:O:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts