carramba Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 CONFIDENTIAL BLUE SESSIONS este un proiect menit sa va apropie (si sa ne apropie) de blues. sambata 15.04, ora 22.30 in Big Mamou, veniti sa CANTAM si sa ne veselim. catalin TZETZE radulescu - muzicuta, percutie michel 2233232, adminu' de pe rgc - clape subsemnatul (carramba) - chitara, muzicuta, ceva voce sica EL NINO - chitara si o voce care m-a rupt pe genunchi plus multe alte surprize... absolut evident, va fi un jam session, la care va invitam, insa ne permitem sa facem o completare - jam session de BLUES si nimic altceva. va asteptam sa zdranganim si sa fluieram si sa batem din palme si alte aspecte neconforme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miky Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Sper sa ajung sa va vad! Si abia astept sa-l vad pe michel la treaba ! Mereu posteaza ceva misto pe forum, insa nu l-am ascultat niciodata live .... Multa bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 da bah ....pai sa n straduim...facem si niste poze...ca michel o avea treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 da bah ....pai sa n straduim...facem si niste poze...ca michel o avea treaba mai bine va straduiti sa luati niste chitari cu voi, electro-acustice daca se poa', daca nu de care or fi, ca ne descurcam noi Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Sper sa ajung sa va vad! Si abia astept sa-l vad pe michel la treaba ! Mereu posteaza ceva misto pe forum, insa nu l-am ascultat niciodata live .... Multa bafta! miky, ia-ti basul cu tine, poate facem o repriza, ca te pricepi, am vazut eu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Pot sa vin si io sa cantam Enter Sandman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 sau mai bine vin sa fac poze,ca michel mi-a tot facut mie,ia sa-i fac si io lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Daca ai bluesu-n tine, poti canta si The Trooper in varianta blues Sper din tot sufletul sa poti ajunge si sa va vad pe viu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 ideea e ca vin si eu.. numa sa prind loc... am notat sambata la 22.30 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Daca ai bluesu-n tine, poti canta si The Trooper in varianta blues Sper din tot sufletul sa poti ajunge si sa va vad pe viu ciudata faza asta cu The Trooper,ca faceam repertoriul pt fest.de la Buzau,cu Trans Express,si inafara de o compozitie mai veche,din perioada 87,singura piesa care au indicat-o toti membrii trupei a fost The Trooper Vintage Maiden Rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 wow, WOW, ce feed-back!! pai v-asteptam, atunci. in principiu o sa fie ceva destul de acustic (in sensu' ca daca nu reusesc sa iau o tabla de la viorel - jukebox - vin cu ibanezu' hollow-body si gata). dar luati cu voi niste instrumente de percutie, ca e loc (tamburine, djambe, darbouka - pluralul o fi darbuci? - si alte shakere si ii dam bataie. la jam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 io n-am chitara acustica,si ce e mai grav nici nu stiu sa cant pe ea,dar pot sa ma dau ffff incet cu electrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 io n-am chitara acustica,si ce e mai grav nici nu stiu sa cant pe ea,dar pot sa ma dau ffff incet cu electrica gasim noi ceva pentru tine, se poate...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Mama, in primu' rand sunt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 pai .. nu va faceti probleme cu pozele ... cum nu cunosc repertoriul si nici nu am mai cantat cu baietzii ... cred ca o sa am timp si de nishte poze. Am fost invitat, asa cum sunteti si voi invitati, la un jam, sau mai bine zis .. la un pic de distractie sambata seara inainte de florii... si cred ca asta o sa si fie BLUES PE PRISPA ... hmm .. cred ca am si eu un shaker ceva prin casa .. daca nu ... cutia cu orez. Va asteptam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 mai vali, da` voi nu va mai linistiti? da` poate vrea omu` sa se linisteasca la ora aia... succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carramba Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 mai vali, da` voi nu va mai linistiti? da` poate vrea omu` sa se linisteasca la ora aia... succes! pai ne mananca mainile....poate vii si tu, totusi.. macar asa, de-un pamplezir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Postez cateva poze facute aseara in Green la concertul Teamsters ... a fost o seara placuta cu toate ca au fost ceva probleme cu sunetul mai ales la primul lor program. Reinoiesc invitatia la jam-ul din seara asta din Big Mamou ... hmm ... Sper sa se gaseasca un bass-ist dispus sa traga alaturi de noi un picutz de blues. Oricum va urez o seara placuta chiar daca ramaneti acasa. Teamsters___Green___14042006.WMV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 innainte de jem mai canta careva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Nu Mircea ... asa cum este scris si mai sus .. o sa fie o seara de jam .. nu stiu sa-ti dau detalii fiindca si eu am sa vad la fata locului ce si cum. carramba (Vali) este la servici acum si nu poate sa-ti raspunda iar Tzetze (muzicutza) o sa fie in Big dupa ora 20-20:30 .. ora la care apar si eu. Probabil o sa inceapa pe la 22-22:30 si cantarea noastra. Eu unul te astept cu bass-ul... o sa fie haios sa cantam la prima piesele alea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 ok.. pe la 8 ajung si eu.. vb cu john basistu meu de la zenith Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Multumesc celor care si-au riscat urechile la jam-ul de aseara, Jules, Cearny, Cosu, Baumwolle, Mircea, Miky si colegii lui de trupa.. lui Miky chiar as vrea sa-i multumesc pentru prestatia de aseara .. stie el de ce. Din pacate a inceput foarte tarziu, iar pana ne-am gasit si noi un pic prin armonii a durat nitzel, oricum nu stiu ce am cantat aseara, de fapt nimeni nu prea stia ... iar fara tobe a fost chiar destul de greu ... Din ce am putut sa-mi dau si eu seama printre multele mele greseli .. au fost cateva momente dragutze dar si multe balbaieli. Sica a cantat bine, a fost prima oara cand l-am auzit cu vocea si chitara. La contrabass a fost un tip Dragos, parca, .. foarte patruns de momentul creatiei .. in rest Vali si Tzetze au fost singurii care au stiut ce urmeaza sa cante. Eu unul le multumesc pentru invitatie si sa-mi fie cu iertare daca am zgariat prea tare urechile lor, sau ale voastre, cei prezenti. Multe flori celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest leo2pop Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 ... ochii si urechile noastre ... poa'sa vada, sau sa auda cite ceva din eveniment? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest miky Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Merci mult Michel, dar nu e cazul... Mi-a facut placere sa particip si eu la eveniment . Multumesc ca m-ati primit, a fost o seara frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 bah!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Cateva poze facute de sotia mea ... si o inregistrare facuta chiar din dreptul boxei .. clapa se aude nesimtit de tare iar acompaniamentul cam nepotrivit cu piesa, dar cum nu stiam ce avea sa urmeze si cum nu am auzit decat una din chitari (ca era oarecum in dreptul meu cubul cu pricina)... uff .. cam asta a iesit. Nu stiu cum a fost sunetul in sala ... sper doar ca s-au auzit si restul instrumentelor. Jam_in_Big_15042006.WMV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 (edited) Excelenta treaba! Mare pacat ca eu nu pot sa particip la evenimentele voastre. Tare mi-ar mai place! Super-muzicieni....Michel, tu esti pata de culoare acolo, love you man! Am uitat ceva: pacat ca nu ati avut si voi pe cineva acolo, macar cu o tamburina sau un bongo. E cam rau fara ritm...... Edited April 17, 2006 by Killahead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baragan Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Ah ce ma oftic ca nu am ajuns, da am fost in studio pana dimineatza Data viitoare .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Eu am fost (cam scurt recunosc) dar m-am simtit tare bine. A fost foarte relaxata treaba si fiecare artist a avut schepsisul lui. Sper sa mai faceti lucrari d-astea ca e de bine. La mai mare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts