Vladympv Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) sper ca nu s-a mai postat:http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=43542 http://www.gandul.info/magazin/concert-iro...-napoca-6127098 Iron Fucking Maiden vin la Cluj desi nu am fost fan al lor decat in urma cu 12-14 ani, de atunci nu ma omor dupa ei (am ascultat doar albumele lui Bruce apoi), e un eveniment care il astept ca pe Isus - haha ca mare fan Dream Theater sincer ii astept pe Maiden ca si cum ar fi Dream, pentru prestatia deosebita care o au live se asteapta in jur de 60 mii oameni, deci sariti cu totii la bilete Edited May 18, 2010 by Vladympv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristeadnl Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 daca i-ar aduce si pe dream theater ca special guests..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 ca "very special guest" cum scriu ei pe site cum zic ardelenii "fitz-ar gura de aur" insa din pacate numa pentru turneul american se pare ca merg impreuna daca i-ar aduce si pe dream theater ca special guests..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 (edited) data trecuta i-am pierdut, sunt curios ce o sa bage de data asta Edited May 26, 2010 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gig Bang Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Concertu de data trecuta a lu' Maiden cred ca a fost cel mai tere concert la care am fost , si am cam fost la toate concertele dupa revolutie, in afara de primu a lu' Maical Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mkskcrew Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 O M G ... biletele costa doar 100 ron :| ( http://www.servuscluj.ro/ ) . Mai mult ma costa biletul de tren pana acolo ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denn Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Tin minte ca citisem la Dream Theater pe site ca anul asta merg in turneu cu Iron Maiden si dupa am citit ca doar pentru turneul american , pacat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM. Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Într-adevãr, Iron Maiden vor concerta alãturi de Dream Theater, însã nu și în Europa. Mare pãcat... http://www.roadrunnerrecords.com/news/Drea...mmer-21029.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 La noi va fi Cargo in deschidere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladympv Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 oh my dear God jenant, mai bine fara deschidere si intram direct in paine. daca merita cineva sa deschida cred erau Trooper. La noi va fi Cargo in deschidere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 In Bucuresti, Trooper au fost in deschidere iar concertul a fost extraordinar, Bruce mai are inca o voce foarte buna pentru live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhero1957 Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Setlistul va fi contine foarte multe piese de pe albumele aparute din 2000 incoace: The Wicker Man Blood Brothers These Colours Don't Run Paschendale No More Lies The Reincarnation Of Benjamin Breeg Brave New World Ghost Of The Navigator Brighter Than A Thousand Suns Wildest dreams plus piesa de pe noul album, El Dorado si ceva "vechituri" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Se cere CNP-ul la concursul de mai sus; chiar daca este concurs oficial, este sigur sa dam CNP-ul? adica nu prea am incredere in chestiile de genul asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 A fost fain , am înțeles. MI-ar place sã vãd ceva poze. Sunt ? Cum s-o' descurcat ardelenii cu organizarea ? O fo' iarã la'nãlțâme, ca-ntã'deauna ? Cargo, sunt sigur ca au fost la înãlțime. Precis, mai buni ca Iris la AC/DC... Ca sonorizare, cel puțin, am auzit cã Da ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 "oh my dear God jenant, mai bine fara deschidere si intram direct in paine" daca tie nu iti plac,nu mai vorbi.....Cargo a fost (si inca este) una din cele mai bune trupe de rock din tara;-sa nu vorbesc de perioada cand era ioncu la microfon de rupea tot -si acuma canta bine dar nu are nimeni vocea lui kempes sincer,sunteul nu mi-a prea placut.la cargo parca a fost mai bine decat la maiden.....pacat ca nu a fost cum asteptam sa fie,credeam ca va fi perfecta sonorizarea dar m-am inselat.daca era numa sonoru de vina....da si ecranele alea faceau figuri fix cand aparea mecla solistului pe ele "f*ck-censored" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Salut! Am avut privilegiul de a merge la concert si de a a-i vedea pe Maiden din zona A. Bineinteles ca spectacolul a fost pe masura si au excelat, ca de fiecare data. A fost cat se poate de iluminant si implinitor. L-au scos in evidenta destul de mult pe domnul Janick Gers, care a facut "show" cat pentru toti cei trei chitaristi. A fost cat se poate de tare si ma bucur ca am ajuns sa ii vad pentru a doua oara. Acum si minusurile: Organizarea a fost decenta. S-a facut intrarea cu intarziere de circa 30-40 de minute.Putine toalete(nu am fost consumator, dar ii comaptimesc pe cei acre au facut-o). S-a circulat ordonat. Cargo: Respect pentru ce au facut, dar doar atat. Traiesc din amintiri si canta muzica ce nu are nici o legatura cu Hard Rockul sau Hevy-ul(fara suparare pentru cei care asculta.Este o parere subiectiva) Sunetul: A fost mai bun in 2008. S-au auzit bine instrumentele si vocea, doar ca a existat eterna problema: FOARTE MULTE INALTE pe voce si chitare. Scena a fost relativ mica dar bine organizata. Inca ceva: Oameni care fac "POGO" la MAIDEN. Imi scuzati expresia, dar nu sunt decat niste alcoolici, nesimtiti si cretinii care iti sar in cap si iti dau cu, coatele in gura cand incerci sa te bucur de muzica si tot specatacolul pe care il fac niste mari artisti. Erau foarte multi care abia se mai tineau pe picioare inainte sa inceapa orice, iar asta spune multe despre noi ca oameni. Per total a fost o experienta faina pe care as repeta-o in fiecare an , daca ar fi posibil si UP THE IRONS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts