Guest Dam Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Salut! Stie cineva din ce sunt facute neck inlay-urile ? Am cautat pe net dar nu am gasit de vanzare in romania si m-am gandit sa imi fac singur.Nu as vrea sa folosesc "hartie cu lipici" pt ca sigur o sa se dezlipeasca .A mai incercat cineva sau stie cineva din ce material as putea sa fac?
vektor Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Felii de plastic infipte in santuri gravate in tastiera.
Guest Noxified Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Mhmm.Si cum gravez chestiile alea pe tastiera?[vektor daca nu vrei sa raspunzi,si raspunzi sec,si`n scarba ,fara absolut nici`un chef,mai bine nu mai raspunde deloc,no offence] Ai putea sa zici de la inceput pana la sfarsit[fiecare pas],cum faci toata treaba asta fara sa strici nimic?
Razvan S. Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Aha, graveaza these!It`s EAAAASYYYYY :-J http://www.masterofguitars.20m.com/Guitars...y%20Gallery.htm
Guest OXiD Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 depinde de calitate, la chitarile ieftine sunt facut din plastic gravat lipit in interiorul tastierei(unde s-a gravat si slotul sub aceeasi forma ca si plasticul). La chitarile mai scumpe sunt facute din mother-of-pearl.
picnic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 La chitarile mai scumpe sunt facute din mother-of-pearl. Sau sidef, pe romaneste.
Cosu Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 O simpla cautare pe wikipedia rezolva dilema asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Inlay_%28guitar%29 Putin efort nu strica
hemmy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Salut! Stie cineva din ce sunt facute neck inlay-urile ? Am cautat pe net dar nu am gasit de vanzare in romania si m-am gandit sa imi fac singur.Nu as vrea sa folosesc "hartie cu lipici" pt ca sigur o sa se dezlipeasca .A mai incercat cineva sau stie cineva din ce material as putea sa fac? Salut eu am facut din niste nasturi dim plastic, intai am masurat apoi am gaurit cu bormasina cu un burghiu de acelasi diametru cu bucata de plastic,apoi le-am fixat cu epoxi apoi am slefuit plasticul la nivelul lemnului si gata, trebuie un burghiu bun si turatie mare la masina sa ai o taietura curata inainte ar fi bine sa dai o gaura mai mica pt ghidajul burghiului si gaura sa fie cam cu 2 mm mai putin adanca decat plasticul sa nu se ingroape si sa ai de unde slefui poze am in topicul homemade guitar teisco del rey bafta
Recommended Posts