Guest WolfRain Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Chitarele voastre au nume? Mie personal imi place sa`mi botez cam toate obiectele de gen feminin, de la rozeta mea Ebony la vipera Claudia, la skate`ul Furia Neagra deoarece nu le vad ca pe simple obiecte si au valoare sentimentala. Numai pisica inca nu m`am gandit sa`i dau nume :-? Prima chitara pe care am invatat sa cant era o clasica Hora Reghin, model Silver4, am numit-o Roxi, habar n`am de ce, da` era spontan si`mi suna bine apoi am tunat 2 chitari 3/4, Laura si Minerva si in sfarsit prima mea electrica pe care l`am numit Orion si l`am facut baiat deoarece avea tremolo si numa` nu voiam un hermafrodit asadar,voi aveti nume la chitari?
minu Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ce amuzanta e intamplarea cu orion ) Ca sa fiu on-topic..eu nu imi botez chitara din lipsa de creativitate la nume:) mi-a luat 3 zile sa imi botez cainele deci...)
ciorap Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 am avut 3 chitari (sariti pe mine ca nu e corect gramatical, nu pot sa fiu atat de homosexual incat sa zic chitare, suna mult prea poponar pentru mine) si toate purtau numele de "The Object"
apocalipsa Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 intotdeauna m-am intrebat de ce plang chitarele... probabil pt ca se dau la fund...
Guest WolfRain Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 am avut 3 chitari (sariti pe mine ca nu e corect gramatical, nu pot sa fiu atat de homosexual incat sa zic chitare, suna mult prea poponar pentru mine) si toate purtau numele de "The Object" nici mie nu`mi place sa le zic chitare, in vorbire tot chitari zic
Radu Burcea Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nici mie nu`mi place sa le zic chitare, in vorbire tot chitari zic Si eu imi botez CHITARILE! Acustica e "blonda" iar electrica e "betmen"(da,scris cum se aude ),nu ma intrebati de ce ii zic asa ca nu eu i-am pus numele. Efectul e "Gigi" de la Digitech,am si trei cabluri,botezate: "Gilbert","HOMEnel" si "Chinezu' ". Aaaa si uitam de amp ,el e "Huruila". Sa ii vedem pe restu' .
Guest Omunegru Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nu m-am gandit sa le dau nume.... buna ideee dar la acustica ii zic cetera me' si la electrica lopata me'..... la nume ma mai gandesc, ar fi fain sa le dau si nume...
Galfi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale me sunt luminita si cristina. inca incerc sa gasesc un nume plin de semnificatie pentru combo, dar de vreo 3 luni esuez incontinuu.
Radu Burcea Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ale me sunt luminita si cristina.inca incerc sa gasesc un nume plin de semnificatie pentru combo, dar de vreo 3 luni esuez incontinuu. zii omu' paianjen ).
Guest WolfRain Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Si eu imi botez CHITARILE! Acustica e "blonda" iar electrica e "betmen"(da,scris cum se aude ),nu ma intrebati de ce ii zic asa ca nu eu i-am pus numele. Efectul e "Gigi" de la Digitech,am si trei cabluri,botezate: "Gilbert","HOMEnel" si "Chinezu' ". Aaaa si uitam de amp ,el e "Huruila". Sa ii vedem pe restu' . ii zici betmen ca`i SG cumva? )
Recommended Posts