www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sa Ne Batem In Liste De Messenger

Recommended Posts

Guest miriapod
Posted (edited)

not among those 10, huh?

you're so mean. you probably think this song is about you :)

Edited by miriapod
  • 2 weeks later...
Guest Magnitude
Posted

Bai George ...acolo in lista ta , apare VIP, cam cine ar fi ala?

Guest om__bun
Posted (edited)

Bai George ...acolo in lista ta , apare VIP, cam cine ar fi ala?

salut..buna intrebare...sunt mai multe persoane acolo...sora-mea,prietenul ei,verisorii + inca altii mai in varsta carora nu ma pot adresa decat cu dumneavoastra :)..am facut rubrica aia ptr a nu trimite mass-uri aiurea si sa deranjez..insa de ceva vreme nu mai deranjez decat colegii cu astfel de masaje . :) ..oricum,marea majoritate de acolo au treaba cu muzica..:)

Edited by om__bun
Posted (edited)

iaca si lista mea . io n-am pe nimeni la ignore :) dar as putea avea . ma rog, oricum de obicei stau cu iconul de busy si astept sa fiu abordat (cu foarte putine exceptii, la oamenii pentru care am oarescare afinitati :) ) , daca e nevoie de sfaturile mele intelepte :)

post-384-1145796550_thumb.jpg

Edited by serban
Guest rhcp_guitarist
Posted

eu nu-s cu impartitul in categorii,deci toti cei 103 sunt la gramada :) dar sincer cred ca vorbesc cam cu 20 pe rand din toti acestia si pe unii chiar nu am tupeu sa ii contactez,ca sunt mai mari,si eu-s mica si na,nu vreau tigai in cap :)

Guest miriapod
Posted

muahahahahaha!!! :)post-859-1145800387_thumb.jpg

are trei mame si doua neveste. lucky boy :)

Guest fluffyone
Posted

Deci.. v-am spart. Eu de vreo 6 luni sunt obligat sterg pe cineva cand adaug pe cineva nou.

Guest miriapod
Posted

o singura mama cu trei iduri :)

but dont deny the neveste :)

vladi..tu ce-ai patit? have you tried a reinstall? :)

(romglish, deah deah)

Guest MrJackson
Posted

Din cate se lauda maestrul fluffy mai demult, e 300 parca...

• 4 weeks later...
Posted

bai nenii aia care dati poze cu liste de mess...sunteti...gizaz...e penibil ce faceti aici ma...in primul rand...credeti ca impresioneaza pe careva cati aveti voi in lista ? NU....oricum vorbiti cu 25 30 maaxxxiiimm din toata gloata aia de acolo.....si in AL-2-LEA rand pot sa va demonstrez ca poti sa iti bagi in lista cati oameni vrei tu...de aceea jmekerii au inventat programe de grafica...u idi***...

UITE CE POTI SA FACI CU BANALUL PAINT...asa ca de unde nu stim noi dragi tovarasi ca dvs nu ati aplicat aceeeeeasi tehnica de imbalsamare a imaginilor cum am facut si eu acum huh ?....dragilor..ma indoiesc ca eu as avea in lista de trei ori populatia romaniei..pretty duuh..nu`i asa ?

SUGEREZ CU TARIE CA ACEST TOPIC SA FIE STRERS PT CA OCUPA SPATIU UTIL PT NISTE INFORMATII BUNE SI DE FOLOS SI DUPA CE CA E DE CITIT ATAT PE FORUMUL ASTA MAI BAGATI SI VOI CRETIIINAAAATAAATI DE GENU HAI SA NE BATEM IN LISTE DE MESSENGER...INVOLUTIA...ASTA SUNTETI.

post-1324-1148600564_thumb.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.