Guest orange Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 (edited) Este vorba despre harley benton hbs580WR si epiphone SG G400??? Edited March 15, 2010 by orange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Paai...HB are alter body iar Epi are mahon(+pentru Epi) -Epi are set neck harley are bolt on(+pt epi) -Epi are cheite grover spre deosebire de harley beton care are diecast(nu mi se pare mare diferenta) -cu siguranta dozele epi sunt mult peste dozele de pe harley -si in final Epi respecta mult mai bine dimensiunile originalului spre deosebire de harley benton-ul ala care arata ca o copie nereusita. Este vorba despre harley benton hbs580WR si epiphone SG G400??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Poate Cineva Sa Compare Un Harley Benton Si Un Epiphone? Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Isi merita banii epipone-ul, nu e o chitara proasta. Doar headstock-ul ala e ingrozitor de urat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Paai...HB are alter body iar Epi are mahon(+pentru Epi) De ce ar fi arinul mai slab decat mahonul? Is de acord ca Epi > HB, dar asta nu inseamna ca o chitara din mahon > o chitara din arin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 (edited) Acum cateva zile am schimbat dozele de pe Harley Benton hbl 400bk-ul meu, cu unele de pe un Epiphone G-400, ca tot vorbim despre asta. Diferenta e sesizabila: output-ul e mai mare, clean-ul mai "dulce", si overdrive-ul e mai definit, mai putin "muddy". Desi amp-ul meu e de toata jena, se observa clar diferenta dintre doze De asemenea, am si scapat de un bazait enervant pe care il aveam inainte, si care putea fi remediat daca atingeam switch-ul, jack-ul sau dozele cu mana (presupun ca era ceva legat de impamantare ). In fine, cel putin la doze, epiphone e cu mult peste HB. Chiar sunt curios cum ar suna HB-ul meu langa un g-400 get-beget, pe acelasi amp . Alte defecte? electronica facuta de mantuiala, potentiometrele pricajite, cheitele cam slabe, corzile stock cam nasoale; sustain-ul e insa bunicel in ciuda grifului bolt-on, aspectul general este impecabil, si hardware-ul e rezistent. La pretul lui, HB-ul e o investitie decenta, si merita upgrade-uri in limita bunului simt, dar daca ai bani ,alege epiphone. Edited March 16, 2010 by fixxxer_metalhead Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Cu asta nu stiu ce mi-a venit...Nu era o generalizare insa cu siguranta mahonul de pe epi e net superior fata de arinul de pe HB. Ca asa si Fender sunt din arin si alte modele si suna foarte bine. Is de acord ca Epi > HB, dar asta nu inseamna ca o chitara din mahon > o chitara din arin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Cu asta nu stiu ce mi-a venit...Nu era o generalizare insa cu siguranta mahonul de pe epi e net superior fata de arinul de pe HB.Ca asa si Fender sunt din arin si alte modele si suna foarte bine. Is de acord ca Epi > HB, dar asta nu inseamna ca o chitara din mahon > o chitara din arin. Acum mai povestim . Cu asta si eu sunt de acord . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Coffee Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Automat mahonul > arin pt ca aici vorbin despre niste copi de Gibson (mahon) Nu-i o comparatie intre lemne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 da poate. problema e ca epi e totusi un brand iar benton e un vaporas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Exista si Gibson SG full maple (body + set neck). Ma rog... Gibson-ul a scos in ultimii ani o gramada porcarii, da' asta e partea a 2a (vezi zoot suit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orange Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 multumesc mult ..chiar m-a ajutat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Automat mahonul > arin pt ca aici vorbin despre niste copi de Gibson (mahon)Nu-i o comparatie intre lemne. Ai cantat tu pe un Gibson din arin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts