Metabog Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mi-a ramas tema muzicala din Avatar in cap de cand am vazut filmul asa ca am compus bucatica asta bazata pe temele din film. Nu se compara cu soundtrackul original, dar it's a tribute. Facut cu EWQLSO si niste CD-uri pentru AKAI cu coruri. Iknimaya.mp3
canstantzin Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 bravo metabog!!! le ai, frate, ce sa mai...
Guest costi iorga Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Excellent! Atmosferic si la obiect!
Guest alexdak Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 E un sunet maret. Si este o versiune foarte reusita.
Guest adriannyg Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 frumos si interesant stiati ca celebra replica de la inceputul filmului : totul incepe cu un vis........................ este citat cuvant cu cuvant din nuvela LA TIGANCI de MIRCEA ELIADE?
John Petrecce Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Mi-a ramas tema muzicala din Avatar in cap de cand am vazut filmul asa ca am compus bucatica asta bazata pe temele din film. Nu se compara cu soundtrackul original, dar it's a tribute. Facut cu EWQLSO si niste CD-uri pentru AKAI cu coruri. Iknimaya.mp3 Faina lucratura, super... Ca fapt divers coloana sonora+ efectele si realizarea grafica mi'au placut si mie, desi filmul in sine mi sa parut doar un cliseu "americanesc" cu scenariu prost, dar asta e alta poveste...
Recommended Posts