Axa cu Scame Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 (edited) Momentan vietuiesc intr-o garsoniera pe durata iernii...si satul sa ma tot impiedic de chitara, sa o tot mut, sa am grija sa nu o trantesc, pana la urma am mers la un prieten care are scularaie si aparat de sudura si mi-am facut un suport sa agat comod chitara in cui. Pare un lucru minor, dar m-a scutit de multa bataie de cap si mutat chitara de pe un fotoliu pe altul. Voi unde va tineti chitara ? Voila: Edited March 15, 2006 by Axa cu Scame Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 ba ce doze ai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Axa cu game vreau si eu un d-ala! Cat ma costa? Ba nu stai , vreau doua sau chiar 3 Bai ce doze are . Ma intreb de unde le-a luat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Lucrarea cu dozele e intradevar alt proiect demn de sectiunea asta, le-am montat impreuna cu Malex in locul celor single-coil originale, cu modificarea pick-guardului la pila si traforaj si a corpului chitarii cu freza . Nu e asa ca a iesit bine ? Pentru suporti, daca vreti mai multi asa ceva, vorbesc cu omul cu sculele si va dau un pret. De retinut ca suportul tip Strat nu merge la alte chitari cu alt head-stock , pentru alte modele trebuie luate masuratori . La fel pentru acustice, care trebuie sa stea mai departate de perete din cauza burtii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 vreau si io frate vro 2-3 d-alea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 vreau si eu 5 sau 6 .. sau poate chiar 8 - 9 .. dar faza e ca tre sa fie ceva standard... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 misto insa mi se pare miesau se sprijina direct pe ceva metalic? din cate stiu se gasesc in piata niste iordane pt ghidonul de bicicleta si creca ar fi bune sa acoperi zona de contact cu chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Uita-te mai atent la poza 2, chitara se sprijina pe mansoane transparente din cauciuc Mai mult, nu atinge peretele nici cu corpul nici cu cheile de acordare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Se pare ca ai pus-o de o afacere. Deja ma uit prin casa unde as putea s apun si eu vreo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 deci cat costa bucata? eu vreau mai multe.. cred ca o sa iau peste 8.. posibil 10... dar zi-mi un pret.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 As vrea si io, dar numai unul. Cate chitare au unii, mai frate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 (edited) Am vorbit cu mesterul, si-a calculat munca si materialele si mi-a dat un pret: 15 RON/bucata. Daca sunteti interesati, se apuca sa faca o serie, numai sa-mi ziceti pentru ce chitari trebuie. Pentru Stratocastere am deja dimensiunile, pentru alte chitari trebuie sa masurati latimea grifului in dreptul pragusului ( in general cam 45mm cred) si o poza/descrire a headstock-ului pentru a stabili inaltimea bratelor, sa stea chitara verticala. Pentru acustice va trebui sa faca bratele mai lungi sa nu zgariati cutia de perete. De montaj se ocupa fiecare , in functie de peretele pe care il instaleaza. Eu l-am infipt in caramida cu holsuruburi, in dibluri de 8 mm , si sta foarte ferm. Cand sunt gata va anunt sa mergeti sa le luati, e in zona Gara de Nord. Lasati si un numar de telefon in caz ca e nevoie de clarificari. Edited March 17, 2006 by Axa cu Scame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 (edited) eu cred ca o sa renunt .. ca m-ar costa destul de mult.. pt cate am eu nevoie.. o sa cumpar un multi stativ momentan - dar poate imi face o reducere pt 8 stative cat ar trebui sa platesc.. ??? Edited March 21, 2006 by Mircea19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted March 22, 2006 Author Share Posted March 22, 2006 Mircea, ai P.M. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts