Guest Juninio Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Salutare. Am nuendo 4 si as avea nevoie d un plugin cu care as putea modifica vocea...deci sa iasa o voce mai calumea:( Stiti ceva vst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Antares are o linie intreaga de pluginuri vst care modifica vocea in zeci si sute de feluri. Ce inseamna ca vrei sa o modifici ? Nu putem sa ghicim ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Juninio Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 pai sa zicem k eu nu am vocea prea buna..cant fals...as vrea sa fac cumva sa imi iasa vocea mai bn ....cum sa fac acest lucru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 AI VREA TU SA FALSEZI CA CHER.e de la flanger,e efect, nu canta fals...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 nu e de la flanger. e de la corectorul de pitch setat sa sara brusc de la o nota la alta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Oare de ce eram sigur ca o sa ma intalnesc cu o intrebare gen "exista vre-un program magic care sa ma faca sa cant bine?"?! Exista o singura solutie: invata sa canti. Autotune can only do so much. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Lol flanger. A iesit de curand Melodyne cu Direct Note Access, care iti da voie sa accesezi inclusiv note din interiorul unui acord. Era instrumentistului s-a sfarsit. Am incercat-o personal in studio, canti acorduri random si le repari dupa aceea si nu si-ar da seama ascultatorul de rand. Eu organizez niste seminarii saptamanale la mine la facultate despre tehnologie muzicala si audio, si ultima oara despre asta am vorbit, si toti studentii erau de acord ca totul e ok. Si eu cred ca e o chestie tare, dar eu as vrea mai degraba sa vad ca lumea foloseste softuri de genul asta creativ nu ca sa repare solisti mai putin buni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Buhuhu Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Incercati asa ceva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts