SfantuJimmy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 As vrea sa imi iau o chitara ... si am gasit astea doua care mi-ar placea . Care ar fi mai buna ? Epiphone G-310 sau Ibanez Grg220DEX ?
MardukGX Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Epiphone-ul mi se pare mai bun decat Ibanez-ul la pretul asta. La un Ibanez de 9 mil nu cred ca floyd-ul e asa bun, si oricum, daca esti incepator, e mai bine sa mergi pe bridge fix. Mai asteapta pareri, totusi. Nu am cantat pe nici una din chitarele astea.
SfantuJimmy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Niste pareri va rog ? As vrea sa imi cumpar chitara maine
Blackthorn Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 (edited) Un Epi G400 luat SH, e chiar o chitara excelenta. Dintre cele 2 as lua clar G310. Eu m-as uita si la modelul asta de Vintage zic eu ca la pretul asta nu gasesti ceva mai bun, asta daca te intelegi cu forma ei. Edited December 23, 2009 by Blackthorn
Guest logos sau eros Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Niste pareri va rog ? As vrea sa imi cumpar chitara maine Eu merg pe Epiphone! Am incercat, la un amic, modelul G-310 si am fost foarte impresionate de sound. Poti canta de la blues-rock pana la metale. Eu te incurajes sa-ti cumperi Epiphone! Succes in a lua decizia corecta!
Riccardo Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 As vrea sa imi iau o chitara ... si am gasit astea doua care mi-ar placea . Care ar fi mai buna ?Epiphone G-310 sau Ibanez Grg220DEX ? Eu zic ca tu compari merele cu perele. Hotaraste-te ce vrei sa canti. Epi e clar pentru genuri mai soft, iar ibanezul pentru genuri mai dure. Oricum, mergi in magazin si joaca-te cu ce gasesti pe acolo (asta e ceea mai distractiva parte din cumpararea unei noi chitari). Succes in gasirea chitari perfecte pentru tine!
SfantuJimmy Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Aha , ms mult. Deci o sa imi cumpar Epiphoneul . Daca are cineva alte pareri sau stie alta chitara mai buna ca acestea pana in 10mil sa imi zica .
MardukGX Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Aha , ms mult. Deci o sa imi cumpar Epiphoneul . Daca are cineva alte pareri sau stie alta chitara mai buna ca acestea pana in 10mil sa imi zica . Ultima data cand i-am contactat, Muzikia mai avea un model de Vintage SG care nu e afisat pe site: VS6 Habar nu am care e pretul, dar banuiesc ca e undeva in jur de 10 mil. Daca cumva gasesti modelul la un pret rezonabil, buy it.
SfantuJimmy Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Se poate inchide topicul Miam comandat Epiphonul aqm astept sa vina :X:X:X
Radu Burcea Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Se poate inchide topicul Miam comandat Epiphonul aqm astept sa vina :X:X:X sa faci si tu un review la recenzii de scule .daca vrei,desigur. Bafta si sa o canti sanatos!
SfantuJimmy Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 pff... am uitat promit k maine chiar pun
DraculVaDomni Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 (edited) pff... am uitat promit k maine chiar pun Hai ma pune poze cu chitara, sa o vad si eu in realitate Si hai sa facem cumva saptamana ce vine sa vi odata cu ea la mine, sa vad ce stie chitara, sa o "zdranganesc" unpic LE: Sa o canti sanatos ! Edited January 9, 2010 by Chaos_AD
Guest rocksoad93 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 pune frate poze cu chitara, suntem nerabdatori sa o vedem (cel putin eu)
SfantuJimmy Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Hai k va pun niste poze k sunteti nerabdatori Niste poze facute cu telefonu la lumina becului ... sunt foarte nereusite dar totusi... P.S : O sa vedeti poze calumea q ea mai incolo cand o sa o vand ) Sariti q commuri, dar nu q dinalea ... dc nu ai sterso inainte sau cv d genu
DraculVaDomni Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Hai k va pun niste poze k sunteti nerabdatori Niste poze facute cu telefonu la lumina becului ... sunt foarte nereusite dar totusi... P.S : O sa vedeti poze calumea q ea mai incolo cand o sa o vand ) Sariti q commuri, dar nu q dinalea ... dc nu ai sterso inainte sau cv d genu Asa baiete, arata bine chitara Sa o canti sanatos. Ne vedem vineri sa o testez unpic
Radu Burcea Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 s-o canti sanatos!era cat pe ce sa imi iau una .dar m-am indragostit de un ibanez intre timp .
SfantuJimmy Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 (edited) UH ai pierdut , eu zic k un epiphone e mai bun k un ibanez , cn are alte pareri ... sa taca din gura In plus chitara suna foarte bine pt banii ei Edited January 17, 2010 by SfantuJimmy
eduard.alexandru Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ibanez-ul ala din primul post al topicului consider ca e de toata jena. Felicitari pentru alegerea facuta si s-o canti mult si bine!
Guest tinky Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Totusi aduce cineva niste argumente contra Ibanez sau pro Epiphone? Ma hotarasem sa iau un grg220 si cautand cate ceva despre el pe net am dat de topicul asta. Si epiphone-ul pare tentant dar totusi vreau sa citesc niste argumente. PS: stiu ca topicul este vechi dar nu avea rost sa deschid altul pe aceeasi tema PS2: daca stiti alta chitara pana in 900 ron care sa merite lasati un mesaj aici sau un PM PS3: pe chitara vreau sa cant chestii alternative dar si ceva mai soft (orice in afara de metale)
Petrucci e tare Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Totusi aduce cineva niste argumente contra Ibanez sau pro Epiphone?Ma hotarasem sa iau un grg220 si cautand cate ceva despre el pe net am dat de topicul asta. Si epiphone-ul pare tentant dar totusi vreau sa citesc niste argumente. PS: stiu ca topicul este vechi dar nu avea rost sa deschid altul pe aceeasi tema PS2: daca stiti alta chitara pana in 900 ron care sa merite lasati un mesaj aici sau un PM PS3: pe chitara vreau sa cant chestii alternative dar si ceva mai soft (orice in afara de metale) tinky..noi ne cunoastem . Eu sunt Cezar. ia frate vintage v99. L-am probat la muzikia (timisoara) si mi-a placut.dozele wikilson sunt chiar misto in banii aia. Fata de ibanezul lui George din starterpack, e clar mai bun.
Recommended Posts