Guest _Alex_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Salut! Imi puteti spune ce model de chitara e asta? (Stiu ca e de Reghin si ca e veche(nu se mai intelege ce scrie pe eticheta)). Nu stiu sa cant, si as vrea sa invat. E buna de ceva? Ce fel de corzi sunt bune?(de nylon sau de metal) Acu' are numai 3...de metal. Multumesc!
Squier Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Salut!Imi puteti spune ce model de chitara e asta? (Stiu ca e de Reghin si ca e veche(nu se mai intelege ce scrie pe eticheta)). Nu stiu sa cant, si as vrea sa invat. E buna de ceva? Ce fel de corzi sunt bune?(de nylon sau de metal) Acu' are numai 3...de metal. Multumesc! am avut si eu una la fel,a mea nu mai era buna de nimic.corzi de metal iti trebuie deoarece e o chitara acustica ,nu clasica.din poze insa cred ca griful e stramb.chiar,are tija de metal in gat?a mea parca nu avea
marcel Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 pe asa ceva am invatat sa cant, asta acum vreo...16-17 ani...ce m-am mai chinuit...e buna de foc, daca vrei sa inveti sa canti cumpara-ti o chitara decenta, nu coaja aia. poti sa inveti si pe coaja aia dar te-ai chinui. in 2-3 milioane gasesti chitare ok la sectiunea de publicitate.
Radu Burcea Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 de ce nu este clasica?mie mi se pare a fi o clasica...cel putin gatul si forma corpului asta imi inspira..tin minte ca am si eu una prin magazie si nu are tija in gat...lucru tipic undei chitare clasice..nu stiu parerea mea...si ca sa fiu si on topic stiu ca asemenea modele se faceau prin anii 70-80.
Doctor X Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 de ce nu este clasica?mie mi se pare a fi o clasica...cel putin gatul si forma corpului asta imi inspira..tin minte ca am si eu una prin magazie si nu are tija in gat...lucru tipic undei chitare clasice..nu stiu parerea mea...si ca sa fiu si on topic stiu ca asemenea modele se faceau prin anii 70-80. Nu e clasicã, bre, cu cordarul ãla. Am avut și io de-asta acu' vreo 17 anișori. A cedat nervos dupã douã luni de chin. Sã-i fie țãrâna ușoarã!
marcel Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nu e clasicã, bre, cu cordarul ãla.Am avut și io de-asta acu' vreo 17 anișori. A cedat nervos dupã douã luni de chin. Sã-i fie țãrâna ușoarã! ce vremuri doctore, nu visam noi la fendare si gibsoane...acuma ne lafaim
Guest _Alex_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deci sa inteleg ca nu e buna de nimic. Bani de chitara n-am deocamadata ...de aia speram sa fie asta buna de ceva Asta e...
Doctor X Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deci sa inteleg ca nu e buna de nimic.Bani de chitara n-am deocamadata ...de aia speram sa fie asta buna de ceva Asta e... Nu te costã decât un set de corzi sã o încerci. Apoi vezi tu ce și cum.
Guest dan_tyr Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ia un set de corzi si incearc-o . E buna pentru inceput,eu am una asemanatoare
Guest _Alex_ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Si ce corzi ar fi bune? Scuzati ca intreb dar nu stiu mare lucru despre treburile astea. Multumesc!
Radu Burcea Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Si ce corzi ar fi bune?Scuzati ca intreb dar nu stiu mare lucru despre treburile astea. Multumesc! incearca ernie ball earthwood,speciale pentru acustica.sunt foarte bune! saaau GHS bright bronze-in muzica 25 de lei care si ele sunt destul de bunicele .
gadjo Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nu te feri sa experimentezi cu o pila fina daca e cazul
Blackthorn Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 nu te feri sa experimentezi cu o pila fina daca e cazul Si de unde sa inceapa pilirea, de la headstock sau din cealalta parte? Crezi ca dupa ce experimenteaza in felul asta cu o pila fina o sa sune mai bine chitara?
Guest cryx_guitar96 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 este suta la suta Reghin Hora din 70 si eu am una
eduard.alexandru Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Pe asa ceva am invatat sa cant. E Hora din 60-70.
StratMan Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 (edited) este suta la suta Reghin Hora din 70 si eu am una nu mai fi chiar asa de sigur, chiar daca ai una. productia acestui tip de chitara a inceput in anii 60. am avut un coleg de clasa care avea modelul asta, prin 1968! era cel mai ieftin si cel mai prost model, la vremea aia. costa 372lei, parca si era facuta din placaj bun de traforat. daca tot a trecut prin atatea si a rezistat atata vreme, am putea sa o rebotezam Hora Reghin NAVIGATOR! Edited December 16, 2009 by StratMan
Dhany Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Am vazut si eu acum poza cu chitara ta.Ma napadesc amintirile, exact ca asta a fost prima mea chitara...
rocket1982 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 (edited) AM EUN UNA LA FEL IN STARE JALNICA ...ELENA 2 PARCA ..DAR SIGUR ELENA .... FACUTA DE REGIN ARE SCHIMBAT BRIDGE UL .... PROBABIL SA CORECTEZE INALTIMEA CORZILOR CE POT SA SPUN DESPRE EA ...FE F F PROASTA CALITATE CHIAR SI DUPA 25 DE ANI .... CORZILE MULT PREA INALTE PE GRIF ,,,, SU N AI CE SETUP SA II FACI ... POTI INVATA PE EA ..DAR NU POTI EVOLUA CU ASA CEVA .... Edited March 11, 2010 by rocket1982
Guest B!B Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Salutare. Am si eu asa ceva Am plimbat-o in excursii pe munte,am tinut-o pe afara...vai de ea. Nu e pentru studiat, e falsa si nu prea poti regla gatul ( daca nu chiar deloc....nu mai stiu , e la casa bunicilor ). Invata acordurile de baza eventual si apoi pastreaz-o pentru excursii
Recommended Posts