ThinkBlue Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 AC/DC va cânta în premierã în România, în 2010 Legendara trupã australianã AC/DC va concerta anul viitor, în premierã, în România, au declarat, pentru NewsIn, surse autorizate. Evenimentul va fi organizat de D&D East Entertainment, care va oferi mai multe detalii sãptãmâna viitoare, într-o conferințã de presã. Anul trecut, AC/DC era anunțatã cã va concerta în cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, pe 31 mai, însã evenimentul a fost anulat în urma unui scandal legat de organizarea evenimentului ºi de faptul cã numele trupei fusese anunțat fãrã ca aceasta sã confirme participarea. Organizatorii de atunci erau firmele PlayCool ºi One Event. "Organizatorii din România au prezentat fals faptul cã AC/DC va participa la festivalul Bucharest Rock Arena, ce ar avea loc pe 30 ºi 31 mai, 2009", se arãta într-un comunicat al trupei. Trupa australianã AC/DC a fost formatã în 1973 de cãtre frații Angus ºi Malcolm Young. Deºi este recunoscutã drept pionierã a muzicii hard rock ºi heavy metal, membrii trupei au spus mereu cã ceea ce cântã se numeºte rock 'n' roll. AC/DC au devenit faimoºi cu albume precum "Let there be rock" (1977), Highway to hell (1979) ºi "Back in black" (1980). Acesta din urmã a fost vândut în 42 de milioane de exemplare în întreaga lume dintre care 22 numai în America, albumul devenind cel de-al cincilea cel mai bine vândut album pe pãmânt american.
Guest secutu Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sa speram ca e adevarat nu ca si data trecuta !
Doctor X Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 E cineva de pe forumul ãsta care-l cunoaște pe Lenți Chiriac??? Sã-l sune și sã-l întrebe dacã are semnãturile pe contract. Dacã nu, sã facã pași...
Matei Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 E cineva de pe forumul ãsta care-l cunoaște pe Lenți Chiriac??? Sã-l sune și sã-l întrebe dacã are semnãturile pe contract. Dacã nu, sã facã pași... Nu cred ca e bagat si lenti in treaba asta. el din cate stiu lucreaza la j***rile alea de la events.
Doctor X Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 (edited) Nu cred ca e bagat si lenti in treaba asta. el din cate stiu lucreaza la j***rile alea de la events. Nu la D&D East Entertainment? Cã uite ce zice Mediafax: Trupele Rammstein ºi AC/DC, douã dintre cele mai bine cotate nume ale momentului, pe scena rock, vor ajunge în România, în vara anului viitor, a confirmat pentru MEDIAFAX Lenți Chiriac, production manager la D&D East Entertainment."Sãptãmâna viitoare va fi organizatã o conferințã de presã ºi veți primi toate detaliile", a mai spus el. Potrivit site-urilor Metallica ºi Sonisphere, ºi aceastã trupã va cânta în Bucureºti, la festivalul care va avea loc între 25 ºi 27 iunie. Show-urile trupelor au fost confirmate ºi de alte surse din companii organizatoare de concerte. Edited December 12, 2009 by Doctor X
Matei Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Nu la D&D East Entertainment? Cã uite ce zice Mediafax: http://events.ro/Contact.aspx?lang=ro D&D East Entertainment au site-ul in constructie...apare doar o adresa de contact si atat. Plus ca e un site roz...nu prea merge cu ac/dc
Doctor X Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 http://events.ro/Contact.aspx?lang=ro D&D East Entertainment au site-ul in constructie...apare doar o adresa de contact si atat. Plus ca e un site roz...nu prea merge cu ac/dc O fi cum zici tu. Deci Mediafax e de rahat, ca și mulți alții din presa româneascã. Site D&D: http://www.dd-east.ro/home.html
Matei Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 O fi cum zici tu. Deci Mediafax e de rahat, ca și mulți alții din presa româneascã.Site D&D: http://www.dd-east.ro/home.html http://dd-east.com/contact.html eu de asta ziceam
Doctor X Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hai sã ne batem in link-uri. Presa lovește din nou: http://www.antena3.ro/stiri/showbiz/concer...cial_87240.html
Cursedone Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 (edited) nu stiu daca isi mai aminteste cineva ce zicea Lenti pe la alpha tv acum 4-5 ani, daca era dupa el acuma aveam deja 2-3 concerte manowar, hammerfall, 2 cu priest, rammstein, etc. nu ma avant sa cred faza cu Ac/Dc, nu ca m-ar fi demoralizat Bucharest Rock Arena, ci pentru ca pur si simplu nu avem un loc f bun pentru un show de asemenea calibru, cel putin in Bucuresti. NU TREBUIE UITAT URMATORUL FAPT: NU S-A CONFIRMAT NICI AC/DC NICI VREO TRUPA INCA LA SONISPHERE BUCURESTI: MAIDEN, RAMMSTEIN, METALLICA, SLAYER, ANTHRAX, HEAVEN & HELL, TOATE SUNT SPECULATII SI NU TREBUIE SA NE ENTUZIASMAM AIUREA Edited December 12, 2009 by Cursedone
horica Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E OFICIAL!!!!!!!!! https://tickets.acdc.com/index.php?location=eu
Doctor X Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 E OFICIAL!!!!!!!!! https://tickets.acdc.com/index.php?location=eu
Un Tobar Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Preturile orientative sunt: Primele 20.000 de bilete - 120 ron Bilete Golden Circle (3000 de bilete) - 150 Ron Biletele VIP (2000 de bilete) - 450 Ron Dupa ce se vand cele 20.000 de bilete la 120 ron, pretul devine 140 ron. Organizatorii au declarat ca Romania nu are un stadion deocamdata si ca singurul spatiu bun pentru pretentiile stafului AC/DC este Piata Constitutiei. Se asteapta intre 60.000 si 80.000 de oameni.
ThinkBlue Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 (edited) Nu mai am cuvinte...este mai mult decat un vis! Pe 19 mai e ziua mea. Edited December 15, 2009 by ThinkBlue
ThinkBlue Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Gata, s-a marcat! Doua bucati la 265 RON. Ne vedem in mai. Rock On!
Burb Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 da s-au pus la vanzare si mai jos preturile Concertul AC/DC va avea loc în data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei. Biletele au mai multe categorii de preturi: 127,2 RON (primele 20.000 de bilete, apoi prețul acestora va fi de 148,4 lei), 265 RON – Golden Cicle (în fața scenei) 477 RON – VIP - biletele la aceasta categorie vor fi puse in vanzare in zilele ce urmeaza La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor este limitat. sursa: eventim.ro unde se gasesc biletele
Guest flashy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 da s-au pus la vanzare si mai jos preturile Concertul AC/DC va avea loc în data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei. Biletele au mai multe categorii de preturi: 127,2 RON (primele 20.000 de bilete, apoi prețul acestora va fi de 148,4 lei), 265 RON – Golden Cicle (în fața scenei) 477 RON – VIP - biletele la aceasta categorie vor fi puse in vanzare in zilele ce urmeaza La categoriile Golden Circle si VIP, numarul biletelor este limitat. sursa: eventim.ro unde se gasesc biletele eu am luat bilet golden circle ieri,sper sa nu fie teapa
Matei Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 eu am luat bilet golden circle ieri,sper sa nu fie teapa luat bilete normale. am stat la belgrad lipit de scena...aici vreau sa ma relaxez
Guest Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Peste 7.000 de bilete la concertul pe care formația AC/DC îl va susține la Bucureºti, pe 16 mai 2010, au fost vândute în prima zi de punere în vânzare, au declarat reprezentanți ai Eventim, compania care se ocupã de comercializarea acestora. Biletele au fost puse în vânzare miercuri, la ora 9.00. Concertul AC/DC din România va avea loc pe 16 mai 2010, în Piața Constituției din Bucureºti. Concertul este organizat de Marcel Avram ºi D&D East Entertainement. http://www.capital.ro/articol/7-000-de-bil...nia-129482.html
Cursedone Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 luat bilete normale. am stat la belgrad lipit de scena...aici vreau sa ma relaxez nu cred ca o sa poti sa te relaxezi cu 50.000 oameni in spate care vor sa ia un loc cat mai in fata toti
ramurel Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Poate cineva sa ma trimita la vreun site unde sa pot vedea configuratia scenei la concertul asta ? Am bilet "normal circle" si sunt curios cit de departe sunt de scena.. Care ati mai fost in Constitutiei la vreun concert poate stiti... Am auzit ca sunt restrictii severe- nu te lasa cu sticle de apa, brichete, etc... Eu n-am mai fost la un concert de pe vremea lu' Nea Nicu... Cu aparate foto/video te lasa ? Sau tre sa fie doar aparat foto de amator, sau chestii de-astea... Sa stiu ca sa nu le car naibii de acasa degeaba, si ma trezesc ca nu pot intra... Si mi-ar place sa merg si la sesiunea de autografe si poze, pe care cred ca o vor organiza. E cam devreme de stiut acum, dar cind se va anunta si aude careva despre asta sa dea de stire. Recunostinta eterna !
Matei Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nu cred ca o sa poti sa te relaxezi cu 50.000 oameni in spate care vor sa ia un loc cat mai in fata toti stau eu in spatele lor
gadjo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 pe mine nu ma incanta deloc locatia (daca am inteles eu bine cum va fi pusa scena). probabil vor vrea sa aiba casa poporului in spate deci lumea se va intinde pe bulevard intre blocuri.
Cursedone Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 nu cred nici eu ca locatia ar fi f buna, cel putin avand in vedere cati oameni se asteapta organizatorii sa vina.. oricum ajung acolo in avans cu vreo 3 ore cel putin... ac/dc = super spectacol.
gadjo Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 daca stiti pe careva cu apartament/birou in zona cotizez si eu o lada de bere ceva
Cursedone Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 (edited) imi luai bilet :) Edited December 20, 2009 by Cursedone
ramurel Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Am auzit ca sunt restrictii severe- nu te lasa cu sticle de apa, brichete, etc... Eu n-am mai fost la un concert de pe vremea lu' Nea Nicu... Cu aparate foto/video te lasa ? Sau tre sa fie doar aparat foto de amator, sau chestii de-astea... Sa stiu ca sa nu le car naibii de acasa degeaba, si ma trezesc ca nu pot intra...
Doctor X Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Am auzit ca sunt restrictii severe- nu te lasa cu sticle de apa, brichete, etc... Eu n-am mai fost la un concert de pe vremea lu' Nea Nicu... Cu aparate foto/video te lasa ? Sau tre sa fie doar aparat foto de amator, sau chestii de-astea... Sa stiu ca sa nu le car naibii de acasa degeaba, si ma trezesc ca nu pot intra... Depinde. Unii organizatori te lasã cu aparate foto compacte, alteori nu. Dacã ai rãbdare, sunt sigur cã organizatorul va face precizãrile legate de condițiile de acces și de restricții. Baftã și ne vedem acolo!
Cursedone Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 biletele din zona "golden circle" s-au terminat.. mai repede decat ma asteptam.. http://www.metalhead.ro/stiri/Biletele_Gol...t-aid-77463-l-1
Recommended Posts