nothing_ro Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...randProductID=6 mi se pare un pic, cam scump ibanezul . . dar poate isi merita banii decat aia, mai bine asta: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1255 se si incadreaza in bugetul tau si are si un sistem tremollo care e considerat a fi unul dintre cele mai bune.. daca as fi EU in locul tau si as vrea ceva cu sistem tremolo mi-as lua Ibanez S320. Referitor la ce-a spus Vladseen mai sus: 1. Epiphone are si NUME si RENUME, 2. sa stii ca NUMELE nu da tonul unei chitare(cel putin nu in gama asta de pret) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 unu ia-ti asta, apare altul nu aia mai bine asta. Credeti ca mai intelege ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mimesis Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Epiphone: personalitate ,calitate, look, suna genial Ibanez:Calitate,look, mie unu numi plac ibanezurile ieftine cum suna(deseori le aseaman cu niste cartoane) Dar e doar o parere care am incercat so argumentez Sfatu meu iati EPihpone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 ce model de chitara este cel de aici http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1997 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 aia e un test al webmasterului cred du-te in magazine si vezi cum se simte fiecare la mana daca te lasa sa testezi. conteaza foarte mult cum simti instrumentul.. apoi calitatea constructiei oricum nu o vei observa decat in timp (daca nu cumva exista niste defecte evidente ale exemplarului pe care l-ai nimerit tu) nu stiu daca trebuie sa judeci neaparat dupa prezenta tremolo-ului. poate deveni rapid o problema la modelele ieftine. apoi. eu cautam hollow body si am considerat si epi dar pana la urma am mers pe Ibanez si e ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 (edited) Ciorap canti cumva pe procesor? Daca da, verifica noise gate-ul, e posibil sa fie setat prea agresiv si sa taie mult prea mult. Si daca sunt dozele prea sus poti sa ai problemele de genul de care te plangi tu. E posibil sa fie si o problema de setup, dar sa se taie sunetul asa dintr-o data ma indoiesc, probabil altele sunt cauzele lipsei de sustain, dupa un setup corect probabil ti se va parea ca este o cu totul alta chitara. nu cant prin procesor asa face chitara, dozele le-am mutat pana am innebunit tot aia faceau, etc am facut tot ce se putea, poate am nimerit o chitara mai proasta, nu trebuie neaparat ca toate k4-urile sa fie asa uitate in filmulet la 0:18 ce repede moare Edited December 12, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ce modele , Les Paul sunt mai bune ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=2177 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 ce modele , Les Paul sunt mai bune ? Dupa parerea mea: Slash Les Paul = Tribute Les Paul = Zakk Wylde Les paul > Les Paul custom = Les Paul standard = Les Paul Studio > LP 100 = LP Special = nu e chiar egal, e aproximativ egal, si oricum trebuie incercata chitara pt ca fiecare suna in felul ei - din ce-am citit, diferentele intre LP Custom, LP Standard, LP Studio sunt doar estetice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 thx, alte pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Un Epi Standard sau Studio mie personal mi se par cea mai buna alegere pentru ce se gaseste la momentul actual in Romania. Mai demult as fi spus Vintage V100, dar din pacate, din cate stiu eu, nu mai sunt pe stoc de destul de mult timp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 deci epiphone lp 100 este aproape egal cu lp special ?chiar ma gandeam la un lp 100, dar nu sunt hotarat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 conform specificatiilor producatorului, LP100 e din mahon+ maple(adica "reteta" traditionala) spre deosebire de Special II care are corpul din basswood, deci teoretic LP100 ar fi mai apropiat de tonul de Les Paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flashy Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 grg170-am cantat la el,nu are locking nut deci se va dezacorda incontinuu epiphone g-400-o alegere buna rg350-dupa parerea mea,cea mai buna alegere dintre cele 3 ce zici de rga42?are bridge gibraltar,deci nu o sa se dezacordeaze constant decat daca are un defect...rga42 succes la invatat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 cred ca rg350 ar fi cea mai potrivita, chiar daca e cam scumpa, isi merita banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 astept parerile voastre despre Ibanez RG350EX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dave the Barbarian Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 De ce? Daca eu zic ca nu-mi place, asta inseamna ca nu trebuie s-o iei? E chestie de "gust". Daca poti atinge-o si abia apoi hotaraste-te. Ce conteaza ce credem noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 astept parerile voastre despre Ibanez RG350EX http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=20640 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=20640 o sa ma mai gandesc, dar in principiu ramane asta. dar mai dureaza ceva timp pana fac rost de toti bani, deci am timp sa ma hotarasc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JXL Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Mai bine laºi astea ºi-ți iei o frumusețe din asta http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Mai bine laºi astea ºi-ți iei o frumusețe din asta http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=614 Mie mi se pare urata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JXL Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Mie mi se pare urata Off Topic : It's a beauty And topic starter , you just stole my avatar picture On Topic : Cred cã pânã la urmã deciziția îți aparține , nu prea conteazã ce zicem noi aici sau ce-ți înºirãm:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Cred cã pânã la urmã deciziția îți aparține , nu prea conteazã ce zicem noi aici sau ce-ți înºirãm:D ba conteaza, ca nu prea ma pricep la chitare electrice, si nu vreau sa dau banii pe una, si dupa aia sa aflu ca alta mai ieftina era mult mai buna nu numai aspectul ma intereseaza Edited December 22, 2009 by rocksoad93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 ba conteaza, ca nu prea ma pricep la chitare electrice, si nu vreau sa dau banii pe una, si dupa aia sa aflu ca alta mai ieftina era mult mai buna nu numai aspectul ma intereseaza Asa ziceam si eu la inceput, dar pana la urma nu prea exista chitari mai "bune", ci chitari care sa iti placa tie. Totul depinde de tine pana la urma. Eu de exemplu nu as da 5000 de euro pe un gibson, dar asta e alta poveste . Singura modalitate e sa mergi in magazin si sa probezi. Si, crede-ma, chitara va face cat vei da pe ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfantuJimmy Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Btw , daca vrei sa iti cumperi LP100 , iatil d pe http://www.muzikia.ro/ , e cu 2mil mai ieftin ca pe mcmusic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 ce diferenta este intre Ibanez RGR320EX si RG350EX ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi M Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Pai - RGR320 are "capu' invers" adica reverse headstock (de la asta vine al doilea "r" din nume) - RG320 are 2 humbucker-e active cred...scrie "designed by emg"..dar nu garantez - RG350 are 3 doze, HSH, infinity, despre care stiu ca nu au o calitate exceptionala, deci e posibil sa traga chitara in jos, ca sa zic asa... Eu atat am constatat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YceBoy Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 (edited) Dupa parerea mea: Slash Les Paul = Tribute Les Paul = Zakk Wylde Les paul > Les Paul custom = Les Paul standard = Les Paul Studio > LP 100 = LP Special = nu e chiar egal, e aproximativ egal, si oricum trebuie incercata chitara pt ca fiecare suna in felul ei - din ce-am citit, diferentele intre LP Custom, LP Standard, LP Studio sunt doar estetice Slash Les Paul nu e aceeasi cu Zakk Wylde Les Paul. A lu Slash are SD Alnico II Pro pe cand a lu Zakk Wylde are EMG-uri. Eu unul prefer Alnico II Pro pentru ca imi place blues/classic rock si dozele alea suna perfect dar si EMG-urile suna bine. Intre custom si standard nu sunt diferente dar studio are lemn diferit din cate imi aduc eu aminte. In rest lp100 si special se aseamana intradevar. Nu merita sa iei un Epiphone fara doze calumea (lp100 sau special). Dupa aia iti faci si o proasta impresie despre Epiphone-uri. Ori standard ori custom ori studio. In concluzie decat sa iei lp100 sau special mai bine te uiti dupa un Ibanez. (sau iei un special si pui un set de doze SD 59' ) LE: M-am uitat pe McMusic si uite cum ai scapa tu in pretu care ti-ai propus: Chitara: Epiphone Les Paul Special II (Cu Tobacco finish arata misto ) Doze: Seymour Duncan Alnico II Pro (Pentru blues/classic rock/jazz etc) Seymour Duncan SH-4 JB Model (Pentru heavy/metal etc) Total: 1330RON Si in plus. Dupa cum ziceau si altii Epiphone este foarte upgradabil ceea ce inseamna ca mai poti adauga cate ceva pe viitor Edited December 30, 2009 by YceBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4...mp;#entry400954 trateaza cu omu asta.poate ti-o da mai ieftin.ii o super chitara ,cu toate ca nu-s fan modelelor LP... dar chitara e pericol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts