kovu_tlk Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Am o intrebare. Se pricepe careva la lacuri si vopsele? Cum dau un lac oglinda pe chitara? Ce fel de lac folosesc, cum il aplic, cat il las sa se usuce si cum il slefuiesc?
Moisoiu Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 bai,din cate stiu,cel mai misto e sa dai cu d-ala la spray (lac auto).se imprastie frumos,nu curge,plus ca nu iti trebuie diluant sau alte prostii...
kovu_tlk Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Si ai idee de unde se ia si cam la ce pret e asa ceva?
Symbolic Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 apropos de treaba asta. am inceput sa dau jos lacu de pe chitara in vederea unui custom finish. mi-am dat seama ca e munca de-o sa-mi sara mintile dar rezultatul va fi pe masura. voi reveni cu poze in toate etapele.
Moisoiu Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Si ai idee de unde se ia si cam la ce pret e asa ceva? un tub e cam 150 mii.depinde ce chitara vrei.in principiu iti trebuie cam 2 tuburi,minim.
malex Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 am inceput sa dau jos lacu de pe chitara in vederea unui custom finish bah, strici tu frumusete de grosmann?
Symbolic Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 hehe, am planuri mari cu ea. oricum a devenit chitara de experimentat gargaunii mei. si acum am mila de ea dar dupa ce-mi vin jucariile noi sa vezi atunci ce idei imi mai vin:D
vektor Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Am o intrebare. Se pricepe careva la lacuri si vopsele? Cum dau un lac oglinda pe chitara? Ce fel de lac folosesc, cum il aplic, cat il las sa se usuce si cum il slefuiesc? Nush daca mai au, dar intr'o vreme la muzica aveau Planet Waves Mirror Finish (2 sprayuri la pachet), daca te ajuta cu ceva.
Cosu Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Nush daca mai au, dar intr'o vreme la muzica aveau Planet Waves Mirror Finish (2 sprayuri la pachet), daca te ajuta cu ceva. Mirror finnishul este un produs pentru intretinere . El da un lustru chitarei si o protejeaza de diversi factori externi. E util dar nu in cazul asta.
Recommended Posts