ggedamed Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Din ce descrii se pare cã ai inversat masa cu semnalul. +1, acum ca am auzit dovada. Vezi ca ti-am dat PM, daca nu stai in Voluntari trec sa pun capat suferintelor tale si topicului astuia.
karpi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 acesta este sunetul scos. Fulieratul este reactie acustica cum ti-am scris .Oscilatie "microfonie" ( sau efect Larsen) de la gain prea mare . Si, cum spun colegi. Pare-se ca ai inversat masa si firul de semnal pe jackul-mama de pe iesirea chitarei .
karpi Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 acesta este sunetul scos. Fulieratul este reactie acustica cum ti-am scris .Oscilatie "microfonie" ( sau efect Larsen) de la gain prea mare . Si, cum spun colegi. Pare-se ca ai inversat masa si firul de semnal pe jackul-mama de pe iesirea chitarei .
gabriel-v Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 (edited) scuzati-ma. greseala mea. nu am avzut celelalte comuri :| . nu stie nimeni ce as mai putea face ? nu lauti in considerare intrebarea. my fault :| Edited March 2, 2010 by gabriel-v
Radu Burcea Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 scuzati-ma. greseala mea. nu am avzut celelalte comuri :| . nu stie nimeni ce as mai putea face ? nu lauti in considerare intrebarea. my fault :| Ai incercat cu alt cablu?Am patit sa imi fluiere ingrozitor dozele pe gain mare cu un cablu prost si sa sune foarte bine cu alt cablu
Recommended Posts