www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Placa De Sunet!

Guest Juninio

Recommended Posts

Guest Juninio

Buna seara!

Am citit putin pe net k. placile audio on-board nu is prea valabile pt. inregistrari (mini home studio) si as vrea sa imi achizitionez o placa audio SH pt. max 100 Ron. Nu vreau ceva profesional, ceva mediu ca sunetu inregistrat sa fie de calitate kt mai buna. Mentionez k as vrea sa conectez la placa o chitara, microfon, eventual si orga:D cand e nevoie doar, sau sa schimb microfonu cu orga :)

Ce imi puteti recomanda?

Astept raspunsuri.Va multumesc :)

Buna seara!

Am citit putin pe net k. placile audio on-board nu is prea valabile pt. inregistrari (mini home studio) si as vrea sa imi achizitionez o placa audio SH pt. max 100 Ron. Nu vreau ceva profesional, ceva mediu ca sunetu inregistrat sa fie de calitate kt mai buna. Mentionez k as vrea sa conectez la placa o chitara, microfon, eventual si orga:D cand e nevoie doar, sau sa schimb microfonu cu orga :)

Ce imi puteti recomanda?

Astept raspunsuri.Va multumesc :)

Citeste pe forum s-a tot discutat.In toate felurile.Gasesti raspunsuri .

Pentru chitara eu mi-am luat un Soundblaster Audigy SE si e ok, mai ales ca pretentiile mele nu sunt inca foarte mari (acum doi ani am cumparat-o cu ~65 RON, prima mana.. acum este ~95 RON !?!)

[detalii tehnice aici]

Sunt si eu curios sa vad ce recomandari mai apar ("max. 100 RON" ar putea fi o provocare).

Guest Juninio

pai eu nu as vrea ca sa inregistrez sa zicem cu doua instrumente deodata! miar fi destul doar o placa care sa inregistreze corect sunetul si clar pt un sigur instrument. k at rezolv eu treaba:D pot scoate un instrument si sa pun altu in locul lui:D vreau doar inregistrati nu concert live;))

pai eu nu as vrea ca sa inregistrez sa zicem cu doua instrumente deodata! miar fi destul doar o placa care sa inregistreze corect sunetul si clar pt un sigur instrument. k at rezolv eu treaba:D pot scoate un instrument si sa pun altu in locul lui:D vreau doar inregistrati nu concert live;))

Cred ca din ce ai spus orice placa isi face treaba, poti sa conectezi ce vrei...

Daca vrei o calitate putzin, repet putzin mai buna poti merge spre audigy

:) :) :)