Guest withefish Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Salutare lume! Dupa o asteptare destul de lunga,pentru ca modelul asta Thomann il aduce numai la cerere,in sfarsit astazi mi-a sosit noul Jackson SL3MG soloist!!! Dupa ce l-am comandat mi-a cam parut un pic rau...1200 euroi...dar acum sunt mai mult decat incantat,isi merita toti banii!!! Perfect lucrata,perfect finisata,suna excelent...e un vis!!! Detalii tehnice: Jackson SL3MG Soloist BK E-Guitar, Alder Body, Neck thru Maple, Rosewood Fretboard, 24 Frets, Scale 648 mm, Pickups EMG 81 Bridge and EMG 85 Neck Humbuckers, Black Hardware, Floyd Rose Tremolo, Color black , incl. Case,made in Japan
1111roy Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 sa o folosesti sanatos . ti-as sugera sa investesti putin intr-o incuietoare buna la usa casei\apartamentului
apocalipsa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 numi place negrul in rest esti pe drumul bun:d so stapanesti si mai sanatos!!!!
Guest The Moan Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Meseriasha chitara ! Nu uita ca si chitarile Jackson sunt facute tot de Fender S-o folosesti sanatos
GrP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Salutare lume!Dupa o asteptare destul de lunga,pentru ca modelul asta Thomann il aduce numai la cerere,in sfarsit astazi mi-a sosit noul Jackson SL3MG soloist!!! Dupa ce l-am comandat mi-a cam parut un pic rau...1200 euroi...dar acum sunt mai mult decat incantat,isi merita toti banii!!! Perfect lucrata,perfect finisata,suna excelent...e un vis!!! Detalii tehnice: Jackson SL3MG Soloist BK E-Guitar, Alder Body, Neck thru Maple, Rosewood Fretboard, 24 Frets, Scale 648 mm, Pickups EMG 81 Bridge and EMG 85 Neck Humbuckers, Black Hardware, Floyd Rose Tremolo, Color black , incl. Case,made in Japan He he
Guest withefish Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 He he Mi-a placut chitara ta,de cand ai postat pozele si...te-am invidiat putin! Am oscilat si eu intre modelul tau si asta cu doze active. Important e ca in sfarsit am o chitara care imi place in totalitate!Pana acum gaseam la toate ceva care sa nu ma multumeasca pe deplin. @The Moan Stiu ca Fender au cumparat Jackson,dar nu inseamna nimic pentru mine,nu cred ca Jackson-urile sunt mai bune sau mai proaste sub patronaj Fender. Pentru mine este important ca sunt mai mult decat multumit de noua mea chitara! @radu guitar 96, @1111roy, @apocalipsa, @marcel, Multumesc mult pt.gandurile bune si urari!
GrP Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mi-a placut chitara ta,de cand ai postat pozele si...te-am invidiat putin! Am oscilat si eu intre modelul tau si asta cu doze active. Important e ca in sfarsit am o chitara care imi place in totalitate!Pana acum gaseam la toate ceva care sa nu ma multumeasca pe deplin. @The Moan Stiu ca Fender au cumparat Jackson,dar nu inseamna nimic pentru mine,nu cred ca Jackson-urile sunt mai bune sau mai proaste sub patronaj Fender. Pentru mine este important ca sunt mai mult decat multumit de noua mea chitara! @radu guitar 96, @1111roy, @apocalipsa, @marcel, Multumesc mult pt.gandurile bune si urari! He he... S-o canti cu placere. And...welcome to the club
Recommended Posts