www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

'' Disparitia'' Lui Gabi Tudoran Sau Userul Dark_rain

gombotz

Recommended Posts

Domnule Mr. Blues ati mai incercat sa mai dati de mine? sau ai incercat sa mai imi dai un PM ? daca doresti duminica dimineata ne putem vedea in fata la magazinul unirea sa iti iei pedala (care normal este modata tot de cateva luni) iar pentru bogdan ti-am scris pe net si astazi domnule cum sta cu pedala ti-am zis ca se rezolva si nu cred ca trebuie facuta o tragedie din treaba asta, Gaiger... nu ma asteptam la asa ceva din partea ta... si cred ca stii la ce ma refer... intradevar nu se face. Cred ca am fost destul de clar in aceasta privinta. Inca odata Mr. Blues daca vrei sa stabilim o intalnire o putem stabili pe PM sau aici pentru ca telefon momentan nu mai am. Duminica sunt liber pana la ora 12 si ne putem veadea la unirii.

Cu respecte,

Gabriel Tudoran

PS: Dupa cum nici Gombotz nu a ramas fara pedala si chiar a fost extrem de multumit de modarea facuta fi sigur ca nu ma pretez la o pedala care sa fim seriosi ... o construiesc de ceva vreme cu rezultate spuse de unii ceva mai bune.

Oricum multumesc pentru "toleranta" de care se da dovada.

• 2 weeks later...

In primul rand mi se parea normal sa ma anunti ca ti-ai terminat treaba in ceea ce ma priveste, sa-mi returnezi pedala si sa-ti iei banii, cu atat mai mult cu cat am inteles ca esti ocupat si am acceptat ca modarea va dura o perioada nedeterminata la momentul demararii. In al doilea rand, tinand cont de faptul ca la anterioara "afacere" PM-urile au avut efect 0 si ca a trebuit sa fac publica treaba sa sa reactionezi, pot sa-ti spun ca de aceasta data te-am sunat insistent pe ultimul numar pe care mi l-ai lasat.In al treilea rand poti sa pastrezi pedala, nu-mi mai trebuie! Sunt satul de oameni neseriosi si indignati de faptul ca le spui ca sunt neseriosi!

Baieti, nu vreau sa ma bag in discutii altcuiva, dar eu am avut de a face cu darkrain si a fost impecabil.

Mi a zis o zi si un orar si ala a fost, a facut pedalutza perfecta, inca acu il folosesc cu satisfactie maxima, mai mult mi a bagat pedalutza intro cutie hamond si espediata dupa cateva zile inapoi vopsita si personalizata si nici macar nu ma cerut bani.

Ce sa zic, din partea mea a fost foarte precis, corect si amabil.

Sunt convins ca a avut intradevar probleme seriose, al meu este o parere bazata 'CA DE OBICEI' pe esperienta personala, si vazand topic acest am simtit costinta morala de a spune.

Numai bine tuturor.

• 3 weeks later...
Guest One^Love

Imi cer scuze ca ma bag in problemele altora.

Doar atat as vrea sa spun:

RESPONSABILITATE = ABILITATEA DE A RASPUNDE

Ca business mai ales, indiferent de ce probleme ai si cat de mult ar dura rezolvarea lor, datoria ta numarul unu este sa dai un feedback clientului (chiar daca e bullshit, tre sa comunici cu el, asta e important) decat sa il lasi in ceatza fara sa stie la ce sa se astepte.. Transparenta e un standard de etica in afaceri in zilele noastre.

In Romania din pacate este destul de frecvent acest gen de abordare nu numai in afaceri ci si in relatiile interpersonale. Cand avem o problema, preferam sa ne eschivam de la responsabilitate in loc sa luam situatia ca atare.

Vorba aia.. daca vine sfarsitul lumii, e ok, ca in Romania ajunge cu 20 ani mai tarziu..

Pace :)