www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

O Parere Va Rog

Recommended Posts

Guest Pacalici
Posted

Peste vreo luna am de gand sa imi iau o chitara electrica (Epi Les Paul special II) si as vrea sa stiu cam cu ce sa o echipez.Singura mea problema deocamdata este pedala.....vreau o pedala cu distors bun de punk.

Mersi anticipat.

Guest AlinMetallica
Posted (edited)

da... FiveseveN are dreptate... un digitech grunge e bun pentru punk

daca te hotarasti spre un blues ai putea sa iei un screamin' blues sau o bad monkey

pentru metale ar fi fost bun un digitech death metal

si in general ar fi bun turbo rat... are la sound creation

deci parerea mea e digitech grunge, daca nu, poti lua un hot head si daca nici asta , i-a una turbo rat sau you dirty rat... are un distors bun si are Filter bun

Edited by AlinMetallica
Posted

DigiTech Grunge suna destul de ok, dar nu o recomand. E un lucru relativ binecunoscut ca pedalele DigiTech iti mananca o baterie in mai putin de o ora, eu am patit-o cu un Metal Master, din aceiasi serie de la ei (X-Series).

Recomand ProCo Rat. :)

Posted
DigiTech Grunge suna destul de ok, dar nu o recomand. E un lucru relativ binecunoscut ca pedalele DigiTech iti mananca o baterie in mai putin de o ora, eu am patit-o cu un Metal Master, din aceiasi serie de la ei (X-Series).

Recomand ProCo Rat. :)

Epic Fail, chiar. Am postat inainte sa verific. :)

Posted
Peste vreo luna am de gand sa imi iau o chitara electrica (Epi Les Paul special II) si as vrea sa stiu cam cu ce sa o echipez.Singura mea problema deocamdata este pedala.....vreau o pedala cu distors bun de punk.

Mersi anticipat.

Am vazut pe aici ieri despre Marshall MG15 FX , 4 "canale" , presetabile si efecte ambientale , reverb + selectabil una din = chorus , delay , echo. cauta pe rgc.ro

cica-i 700 RON ,daca nu ai amplif ets esuper ,

Mai ceri de la Mosh Craciun un ajutor nerambursabil.Asta daca nu ai amplif , e ok ptr repetat, si inregistrat plus si la cantari mai mici este OK ,daca e ceva mai serios te poate amplifica in PA .

Guest Pacalici
Posted

ms mult de ajutor :)

cred ca m-am hotarat la un DigiTech Grunge :D

sau DS1?:)))

vad yo la momentul potrivit....care imi place mai mult cum suna :)

deci inca o data ms mult :D

Posted

Eu am zis Grunge pentru ca ai

- saturatie ceva mai rafinata (desi desigur e o chestiune subiectiva)

- control de ton activ pe joase si inalte (fata de DS-1 si multe altele care au doar hi-cut)

- probabil cel mai important: pe langa iesirea normala pt. amp ai iesire cu simulare de cabinet in caz ca vrei sa canti pe combina, la casti s.a.m.d.

• 2 weeks later...
Guest Pacalici
Posted

In cazul asta Grunge ramane. :)

MS mult tuturor si in special lui FiveseveN.M-ai convins la ultima parte. :))