Guest mateiutzu Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Salut ! Stie careva unde pot gasi procesoare ZOOM prin Bucuresti ? daca ati stii si niste preturi ar fi traznet ... m-ar interesa 707II , si GFX-3 sau un GFX-1 cu pedala separata ... Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 MC music, la magazinul muzica, la etaj, vis-a-vis de Zapada. vezi ca au si site pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Si uita-te la modelele noi de la zoom G2/G7/G9 . Sunt mult peste cele vechi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 am fost sambata pe la nebunu pe la sala si am probat un zoom g2 a unui individ de pe acolo. mah, ce sa spun, poate era si chitara de vina ca era destul de buna insa pt banii pe care ii dai pe proc ala chiar suna destul de bine. creca e o solutie pt buget redus atat pt home practice cat si pt rep daca nu ai alta varianta. trebuie sa adaug faptul ca nu am dat statia f tare intrucat era vreo 2 noaptea. anyway, pare a fi ceva bun pt incepatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Nu prea le am cu utilizatul la procesoare, oricum imi ies asha cateva efecte cum vreau dar nu mereu, de ceva vreme ma chinui sa fac un distors de death metal pe un zoom 505 II si al dracului nu imi iese, poa sa ma ajute cineva? sa imi zica niste parametrii sa ii setez la procesor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 depinde ce fel de ton cauti. dacavrei ceva cu claritate mare nu-l scoti in veci. daca vrei ceva mai greu pretabil la chestii gen SFU sa zicem ca mai ai ceva sanse insa nu te astepta la minuni. sfatul meu e sal vinzi si sati iei altceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 1 - level-28, comp-off, dist-dt, gain-30, eq-29, contur-10, znr/amp-A8, mod-off, dly/rev-h2, time-4 2 - level-28, comp-c4, dist-mt, gain-30, eq-29, contur-10, znr/amp-A9, mod-off, dly/rev-h2, time-4 Astea doua le foloseam eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 sunt foarte constient de cat de "distrus" e un zoom 505 II, si vreau ceva mai bun logic... momentan stau prost cu bani ! si ash cauta ceva relativ ieftin si sa sune binishor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 da stie careva cat costa un G2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 da stie careva cat costa un G2 ? patru milioane patru sute,vezi la mcmusic.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Are cineva idee unde pot duce si eu la reparat un 8080 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 A folosit cineva zoom gfx-707II ( a nu se confunda cu zoom 707 II ). Daca atzi folosit... cum e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Uite cateva review-uri, poate iti sunt de folos: http://www.harmony-central.com/Effects/Dat...X_707_II-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 le stiam, eram curios daca a cantat cineva p unu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 A folosit cineva zoom gfx-707II ( a nu se confunda cu zoom 707 II ). Daca atzi folosit... cum e? care e diferenta intre ele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 pey gfx 707II e oarecum mai mic decat 707II ... vrei niste linkuri sa vezi diferentza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lautaru' Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Salut ! Stie careva unde pot gasi procesoare ZOOM prin Bucuresti ? daca ati stii si niste preturi ar fi traznet ... m-ar interesa 707II , si GFX-3 sau un GFX-1 cu pedala separata ... Multumesc anticipat ! dadeam si eu un zoom 707II destul de bine la pret. Ia vezi aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...vind+zoom+707ii hai ca ne intelegem la pret ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cuskep Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 poi mai degraba dak ai spus ca ai zoom 505 II pastreaza-l pe ala pentru un delay .. flanger chours etc si cumparati o pedala ... de ex este la digitech death metal sau poti sa-ti iei un metal zone de la boss si astea suna al dreq de bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Si inca unu care vinde zoom 707 II .... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4030 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 pey gfx 707II e oarecum mai mic decat 707II ... vrei niste linkuri sa vezi diferentza? da-mi frate tu 2 linkuri in care sa apara ambele si sa fi si o diferenta intre ele, ca eu tot ce am gasit, erau la fel, aka acelasi lucru, zic asta pt ca am avut si eu un 707II Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Exista un singur model zoom 707II . http://www.zoom.co.jp/english/products/707ii/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 asa ziceam si eu, dar se pare ca omu ala crede ca sunt 2 poate ca vorbea de 707 fara Mark II cine stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Probabil ca de ala zice. Exista un GFX707 (fara II in coada si e un model cam vechi : http://www.samsontech.com/products/product...D=169&brandID=4 E din generatie cu 505, o adevarata "vedeta de filme de serie B" printre procesoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 de ala stiam si eu, credeam ca zice de vr-un gfx-707II, de care sa nu fi stiut.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Cred ca se refera la zoom gfx 707 II fata de bfx 708 II , care e intr'adevar un pic mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 frate nu are nici o legatura, unu e de chitara si altu de bass, nu mai vorbi aiurea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThrashDeath Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 wow... ce am vazut io avea un II la capat... si arata exact ca GFX 707 wtf? bine am vazut procesorul in realitate si avea un II la capat... nush chiar nush sa zic... deja au inceput imitatzile ashe de rau in Romania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts