ShiverMeSideways Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 (edited) Salutare, am tot cautat o tabulatura, acorduri, ceva de la piesa . Desi e printre cele mai cunoscute de la ei, n-am gasit decat o tabulatura la intro care era cam (foarte) iffy si una la solo. Oricum amandoua nu ma ajuta... Mi-ar trebui si partea de pian de la inceput si acordurile/riffurile piesei... Vreau s-o cant acustic si doar intr-o chitara, asa ca solo-ul nu prea imi trebuie. Poate cineva sa ma ajute cu melodia asta? Multumesc mult in avans . PS: Guitar Pro ar fi un MAAAARE bonus, dar daca nu se poate, e total ok . Edited October 3, 2009 by ShiverMeSideways
bach Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 http://www.chordie.com/song.php/songartist...grey/index.html ......poate te ajuta asta....ai acordurile si mai ceva din piesa...
ShiverMeSideways Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Mersi, bach, dar genul ala de tabulatura l-am vazut peste tot, si nu ma ajuta... Nici nu-mi suna a se potrivi cu piesa, nu-mi spune nici in ce acordaj e...
Recommended Posts