Guest TomyRO Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Salutare tuturor. Sunt nou pe forum ... este primul meu post. Am 18 ani, 'cant' cam de un an la chitara acustica, am un Hohner HW300 de vreo cateva luni (inainte aveam o o chitara ruseasca foarte foarte veche si paradita ). Daca e aiurea postat va rog sa imi mutati topicul la categoria la care trebuie. Si acum intrebarea ... E cumva postat pe forum sau stiti vreun site unde pe langa tabulaturi pentru cantece de tabara sau gasesc si melodiile ? Peste tot sunt doar tabulaturi si versuri si nu stiu cum s-ar canta Multumesc anticipat
Lovele Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 (edited) Nu stii cum se canta...adica ce bataie sa folosesti? Ai tabulatura dar nu ai auzit piesa niciodata? Daca da poti incerca youtube Un site unde sa scrie bataia melodiilor nu prea exista T.T Bine ai venit pe la noi ^^ Edited September 30, 2009 by Lovele
Guest TomyRO Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 niste nume de melodii frumoase de cantat cu prietenii la munte sau in tabara ?
Riff Hudson Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Salutare tuturor. Sunt nou pe forum ... este primul meu post. Am 18 ani, 'cant' cam de un an la chitara acustica, am un Hohner HW300 de vreo cateva luni (inainte aveam o o chitara ruseasca foarte foarte veche si paradita ).Daca e aiurea postat va rog sa imi mutati topicul la categoria la care trebuie. Si acum intrebarea ... E cumva postat pe forum sau stiti vreun site unde pe langa tabulaturi pentru cantece de tabara sau gasesc si melodiile ? Peste tot sunt doar tabulaturi si versuri si nu stiu cum s-ar canta Multumesc anticipat Dar... Hmm... Guitar Pro ce are?
Guest TomyRO Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 nu prea am cum sa lucrez cu guitar pro in ceea ce priveste cantecele astea ... de exemplu pe tabulaturi.ro da doar acordurile nu si ritmul etc
Lovele Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Daca nu cunosti piesa poti inventa propriul ritm
Guest TomyRO Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Daca nu cunosti piesa poti inventa propriul ritm o sa incerc merci pt raspunsuri
Gorel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Eu am invatat asa-zisele cantece "de munte" din auzite, de la prieteni. Cred ca e calea cea mai usoara.
Metabog Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 (edited) niste nume de melodii frumoase de cantat cu prietenii la munte sau in tabara ? Uite piesele care cred eu ca sunt cel mai usoare, in romana, si bune pentru tabara si alte adunari: Poesis - O Data am Ucis O Vrabie Poesis - Ce Sa-ti Aduc Iubito, De Pe mare Poesis - Cea Mai Frumoasa Floare Poesis - Tragedia unui Soldat Phoenix - Strunga Phoenix - Vasiliscul si Aspida Phoenix - Andri Popa Phoenix - Fata Verde Mai cauta melodii de la 'Cenaclul Flacara' sunt numai bune. Eu asta as canta la "tabara". Din pacate, lumea ar auzi mai degraba Wonderwall sau Smells Like Teen Spirit, sau mai rau, ar da drumul la radio sa bage manele sau 'haus'. Mi-au mai venit niste idei de piese usoare si fun, dar in engleza: Bad Company - Shooting Star http://www.youtube.com/watch?v=4wlwOcCRGDg...feature=related Guns and Roses/Bob Dylan - Knocking on Heaven's Door Pink Floyd - Mother Emerson Lake and Palmer - Lucky Man Uite ceva frumos: Edited October 2, 2009 by Metabog
Guest bart Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 (edited) pai o alta varianta ar fi ca de exemplu sa vrei sa inveti rock u like a huricanne si pentru temp poti sa te uiti pe "utube" la un cover Edited October 10, 2009 by bart
Recommended Posts