Guest mrsambo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Inca nu m-am hotarat ce chitara sa-mi iau, dispun cam de 1000 de lei si ma gandeam daca ar fi o solutie buna ca in loc de un ibanez sau altceva HH sa-mi iau un Epi LP special 2 si sa-i schimb dozele. Chestia e ca nici nu prea stiu cum sa schimb doze si d-astea, probabil o sa merg la cineva care se pricepe. vreau doar sa stiu daca se merita sa ma complic avand in vedere ca epi-ul ala e o chitara ok (adica nu se compara cu dimavery, harley benton etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Epiphone au printre cele mai bune doze stock ever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrsambo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 (edited) dar totusi eu vreau sa-l fac sa sune mai bine. sau in loc de schimbarea dozelor sa imi iau un procesor/pedala? Edited September 2, 2009 by mrsambo Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 nuuuu....e pacat sa irosesti 1000roni pe un epi special,punand doze bune pe o chitara proasta.Mai bine mai strangi si-ti iei o chitara buna, care sa merite s-o modifici mai tarziu si s-o pastrezi mult timp.Daca e vorba de epiphone ,intre un sg g400 si sg special e diferenta de constructie /calitate ca de la cer la pamant,asemeni intre un epi lp standard si un epi lp special.N-as cumpara "special"-uri de la epiphone nici in ruptul capului...insa de la sg g400 in sus... da! Pe la 12-13 milioane apar chitari bine facute,eu personal tot acolo tintesc si oscilez intre un epiphone sg g400 sau un squire classic vibe. Daca vrei musai o copie ieftina de LP ,o solutie mult mai buna ca lp special II ar fi asta : http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=969 am auzit ca are doze destul de bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Cum am zis pana acum si cum am sa zic si de acum inainte, chitarile Vintage bat Epiphoneurile.Te-as sfatui sa iti cumperi un Vintage sau cel putin sa incerci unul.Iti garantez ca nu vei regreta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Silva Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Omul zice ca nu vrea sa investeasca cel mult 1000 Roni.Un Vintage V100 costa de la 1200 in sus.NU zic ca Vintageurile sunt proaste dar Epiphonurile sunt chitari foarte bune si mai ales Les Paul Special 2 este o chitara chiar foarte buna pentru pretul ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Epiphone au printre cele mai bune doze stock ever. si B.C. Rich-urile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrsambo Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 cum comand vintage? ca dolphin music nu trimit in ro nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Silva Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Poti incerca la muzikia de la inceputul lui octombrie sau daca vrei de la un magazin mai apropiat din strainatate uite un magazin din Debrecen: http://www.hangszerarzenal.hu/index.php?pa...d=2〈=ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 cum comand vintage? ca dolphin music nu trimit in ro nu? ba trimit...si am inteles ca sunt foarte eficienti la faza asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts