www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Schimbare Doze

Recommended Posts

Guest mrsambo
Posted

Inca nu m-am hotarat ce chitara sa-mi iau, dispun cam de 1000 de lei si ma gandeam daca ar fi o solutie buna ca in loc de un ibanez sau altceva HH sa-mi iau un Epi LP special 2 si sa-i schimb dozele. Chestia e ca nici nu prea stiu cum sa schimb doze si d-astea, probabil o sa merg la cineva care se pricepe. vreau doar sa stiu daca se merita sa ma complic avand in vedere ca epi-ul ala e o chitara ok (adica nu se compara cu dimavery, harley benton etc). :)

Guest mrsambo
Posted (edited)

dar totusi eu vreau sa-l fac sa sune mai bine. sau in loc de schimbarea dozelor sa imi iau un procesor/pedala?

Edited by mrsambo
Posted

nuuuu....e pacat sa irosesti 1000roni pe un epi special,punand doze bune pe o chitara proasta.Mai bine mai strangi si-ti iei o chitara buna, care sa merite s-o modifici mai tarziu si s-o pastrezi mult timp.Daca e vorba de epiphone ,intre un sg g400 si sg special e diferenta de constructie /calitate ca de la cer la pamant,asemeni intre un epi lp standard si un epi lp special.N-as cumpara "special"-uri de la epiphone nici in ruptul capului...insa de la sg g400 in sus... da! Pe la 12-13 milioane apar chitari bine facute,eu personal tot acolo tintesc si oscilez intre un epiphone sg g400 sau un squire classic vibe.

Daca vrei musai o copie ieftina de LP ,o solutie mult mai buna ca lp special II ar fi asta :

http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=969

am auzit ca are doze destul de bune.

Guest mrsambo
Posted

cum comand vintage? ca dolphin music nu trimit in ro nu?