Guest al3xmihai Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 am inceput de curand sa cant la chitara, ma invatat cateva cantecele ca ode to joy si when the saints go marching in etc si nu mai stiu ce sa mai cant daca puteti recomanda cateva cantecele usoare pt incepator ar fii minunat
lightfrets Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Incearca mai intai cu strummingul. Progresii de acorduri, ceva simplu : Knocking on heaven's door. Are 3 acorduri G D C.
Silviu_i Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Incearca mai intai cu strummingul. Progresii de acorduri, ceva simplu : Knocking on heaven's door. Are 3 acorduri G D C. +1. Cauta pe YouTube ca avea Justin o lectie cu melodii simple pe care le poti canta.Alta ar mai fi Hey Joe de la Jimi Hendrix sau Sweet Home Alabama.Poti incerca si Blues-ul care are o formula foarte simpla.De exemplul un blues din A vine:A, D, A, E, D, A sau din E: E, A, E, B, A, E.
nothing_ro Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 http://www.justinguitar.com/ aici ai cam tot ce ti trebuie ca incepator..
Riff Hudson Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 am inceput de curand sa cant la chitara, ma invatat cateva cantecele ca ode to joy si when the saints go marching in etc si nu mai stiu ce sa mai cant daca puteti recomanda cateva cantecele usoare pt incepator ar fii minunat Incearca The Godfather varianta acustica,o gasesti pe ultimate-guitar.com Sau Suicide&Redemption de la metallica, daca detii o chitara electrica si iti plac metalele...
Vladimir Tepes Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Eu zic asa, invata teoria, baza, apoi arpegii, solfegii, moduri, etc. Dupa ce ai facut asta poti canta aproape ce doresti caci mai depinde si de exercitiu, cu timpul vei castiga experienta si chitara va fi doar un instrument prin care iti poti exprima ideile.
Recommended Posts