Raduxxxx Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Care este un preamp ieftin si bun, nu ceva sofisticat ca pod xt sau boss gt8 care sa ma ajute sa inregistrez chitara usor si bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest danimar Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Care este un preamp ieftin si bun, nu ceva sofisticat ca pod xt sau boss gt8 care sa ma ajute sa inregistrez chitara usor si bine. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry348302 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 am eu un ultra-voice digital vx2496. probabil s-ar potrivi f bine. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=35855&hl= si http://www.behringer.com/EN/Products/VX2496.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 eu am intrebat care este nu care vinde, dar merge si asa. ms, mai astept raspunsuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Orice pedala de efecte contine un preamp. Acuma depinde daca vrei si efecte din pedala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Pai "preamplificator" poate fi un dispozitiv foarte simplu care face doar conversie de impedanta si ridica semnalul pana la nivel de linie, eventual ofera si iesiri balanced. Unui astfel de dispozitiv i-am mai putea spune si DI activ. Si asta pentru instrumente; daca semnalul cu care lucrezi e deja de linie preamp-ul poate fi un simplu control de volum, pasiv sau activ, digital, de care vrei, eventual cu mai multe intrari selectabile. "Preamplificator" putem numi si procesoarele si unitati precum Recording Rectifier, Triaxis, Prophesy, Gainiac, JMP-1 s.a.m.d. Deci tie ce-ti trebuie? Vrei sa aplici efecte software sau vrei o unitate care sa-ti ofere "in the box" si distorsiune/overdrive, control de ton, eventual si efecte digitale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 Pai distorsia ma intereseaza foarte mult si apoi wah-wah, reverb, poate delay. Stiu de guitar rig sau amplitube numai ca tot imi trebuie un ceva ca se aude prost si am si delay mare, poate si o placa de sunet cu asio mi-ar trebui. ce mi-a aratat danimar parea foarte tentant Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Da, cred ca o solutie de genul ala (preamp + interfata audio) ar fi ideala pentru tine. Iar cu partea software te descurci, ca in ultimii 2-3 ani s-au triplat optiunile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted July 21, 2009 Author Share Posted July 21, 2009 pai da, mai vreau variante de preamp, nu ca orice pedala are, ziceti una concret care vi se pare buna, care o folositi etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Noi asta folosim si mi se pare bun. Alte intrebari? Genul asta de interfata audio de buget cu intrare hi-Z e un produs relativ recent "inventat", deci in afara de POD Studio GX ala si fratii lui mai mari (UX1, UX2 etc.) n-ai multe variante: mai ai Stealth Plug si... sunt sigur ca mai erau dar imi scapa. Din zona entry-level mai e si Art Tube MP + variatiile lui dar ai grija ca asta e doar preamp, n-are si convertor A/D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 Care este un preamp ieftin si bun, nu ceva sofisticat ca pod xt sau boss gt8 care sa ma ajute sa inregistrez chitara usor si bine. http://www.zoom.co.jp/english/products/g2/ ieftin si cred ca cel mai bun in categoria sa ... Un preamp profi "..... "preamplificator" poate fi un dispozitiv foarte simplu care face doar conversie de impedanta si ridica semnalul pana la nivel de linie, eventual ofera si iesiri balanced....." este simplu si foarte scump . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduxxxx Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 i general m-am lamurit, daca mai aveti idei scrieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts