www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Rayvann
Posted

Cleanul suna modern, precis si articulat, insa in original senzatia pe care o dadea tonul era ca mai are putin si distorsioneaza. Mai mult, originalul suna si mai "mare", "gigantic", asa cum are Satriani tendinta sa sune.

Dupa parerea mea, interpretarea e la fel ca sunetul: o interpretare moderna a unei piese scrise cu ceva timp in urma.

Mi-a placut foarte mult :) mult noroc in continuare la inregistrari.

Guest Granata
Posted (edited)

Astept continuarea, imi place, la fel si tonul cu toate ca e diferit de cel original.

Edited by Granata
Posted (edited)

Destul de bun pana acum, tonul e fain, la tobe sa mai umbli daca poti.

O buna parte din feeling-ul piesei originale e dat sound-ul gras al tobelor dupa parerea mea.

Eu unul astept si restul piesei, cred ca mai aveai un cover Satriani neterminat pe aici (daca n-o fi acelasi, nu mai stiu :) ).

Until then ... I say Goodbye! :)

5*

Edited by Trigger
Posted

merci frumos de feedback.

am incercat initial sa fac un ton asemanator cu originalul ..dar nu mi-a iesit de nici o culoare.asa ca am ramas pe acest clean.

la tobe nu stiu cum sa umblu..eu iau negativele de pe guitar bt...si le folosesc asa cum sunt.

Guest Granata
Posted
duel 92

dupa ce am tras am vazut ca a iesit decat pe un canal....trebuia sa misc un pic de fir :) ..in fine..chitarist de dormitor :)

Imi place, se aude ca studiezi Satriani :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 4 weeks later...