Guest The New One Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cu totii stim ca Gibson este regele Sgurilor dar pana la rege iti trebuie si un print. Ce e mai bun Epiphone G-400 sau Vintage vs6?
Guest Geliraden Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Parerea mea e ca la aceiasi bani, Vintage bate Epiphone fara probleme, am testat comparativ un Epiphone la 980 ron (nu mai stiu exact modelul) si un Vintage V100 la 1050 (mi se pare o comparatie corecta) si Vintage-ul suna mai bine si e mai comod. Dar daca o sa vrei Vintage... pregateste-te sa astepti mult si bine. Eu stau deja de vreo 4 luni sa am chitara sau macar sa primesc un mail de la Vintage, am fost si la Muzikia si ei stiu la fel de multe ca mine. In fine, eu renunt si caut alternative, dar poate tu o sa ai bafta. Anyway, daca vorbim de raportul calitate/pret, Vintage is sub Gibson dar mult peste Epiphone.
Demos Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Din cate am auzit , muzikia.ro numai aduc chitare Vintage . E adevarat ?
Guest The New One Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Nu e adevarat. doar k nu au pe stoc momentan. Mai astept impresii
AddRien Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Parerea mea e ca la aceiasi bani, Vintage bate Epiphone fara probleme, am testat comparativ un Epiphone la 980 ron (nu mai stiu exact modelul) si un Vintage V100 la 1050 (mi se pare o comparatie corecta) si Vintage-ul suna mai bine si e mai comod. Dar daca o sa vrei Vintage... pregateste-te sa astepti mult si bine. Eu stau deja de vreo 4 luni sa am chitara sau macar sa primesc un mail de la Vintage, am fost si la Muzikia si ei stiu la fel de multe ca mine. In fine, eu renunt si caut alternative, dar poate tu o sa ai bafta. Anyway, daca vorbim de raportul calitate/pret, Vintage is sub Gibson dar mult peste Epiphone. Cum adica?! Deja Vintage=Ferrari! Ma interesa si pe mine o asemenea chitara, insa daca are termene lungi de asteptare, o sa zic pas.
Guest Geliraden Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cam asa ceva, si e pacat, ca is chitari foarte bune, mai ales daca te gandesti cat dai. Asta e, se pare ca urmeaza un Ibanez
Razvan S. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 (edited) Cum adica?! Deja Vintage=Ferrari! Ma interesa si pe mine o asemenea chitara, insa daca are termene lungi de asteptare, o sa zic pas. Stai calm ca nu e asa, vorbeste prostii Geliraden.SG-u Epi e amazing, mie mi s-a parut mai fain la mana decat un Gibson Studio, let alone un Vintage fata de un Epi(get real). DESI, Vintage-urile se fac in Anglia so e cam balanced faza. Edited May 16, 2009 by Razvan S.
Silviu_i Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Clar Vintage.Eu am comparat cu mana mea chitara mea Vintage Lemon Drop cu un Epiphone Custom si iti zic sincer ca Vintage ii peste Epiphone.
Guest Geliraden Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Skarbule, ai probat vreodata un vintage? Chiar is curios daca ai testat chitarile care is la acelasi pret, pe acelasi amp... o sa vezi ca vintage suna mult mai ok si e si mai comoda, dar na... parerile nu se prea discuta, nu?
Recommended Posts