yamazaki Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 am si eu o intrebare pentru ceic are detin v-amp 2 eu miam cumparat uu iari de la cineva , si akasa, il bag in configuratia s1 si bag pe left iesirea catre amp ca eu am mono nu stereo, asa si daca bag de ex un effect de distors , se aude nasol faceo microfonie de nedescris numai daca dau de corzi nu se mai aude , da daca o lasa fara sa umblu se aude de te doare capu , . o chestie de ex am amplificat si printr-o staie de metal, si cad atingeam corzile de la chitara de amplificator, nu se mai auzea microfonia de la ce oare ,. : ps: eu acum folosesc fire sterea la intrarea de chitara , ca nam dinala mono pana luni , zicetim si mie ori e din el ca ma duc si ii dau in cap lu ala de la care lam loat ori e de la altceva si aparatu merge bine??? [ imi pare reau daca nu am postat la categoria buna mutati voi ]
felix Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Incearca sa te exprimi corect si lizibil... pe de alta parte, scoate semnal din iesirea de casti si da volumul general mai mic la v-amp.
yamazaki Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 ok deci fi atent acum am bagat si ampu meu de 15 w in iesirea din stanga si o statie la iesirea din dreapta , volumul il dau desigur ca mai incet ca altfel face o microfonie de te doare capu , daca scot de ex statia de pe dreapta si las doar pe stanga ampu, face un bazzait nasol da nu se mai aude microfonia , nush ce naiba sa ii fac
yamazaki Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 a da si si am uitat sa iti spun deci la statia mea care e din metal cand ating corziile de la chitara nu mai face microfonia aia
Guest Pheno Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 aceeasi problema am eu cu geniala mea chitara harley benton, cand nu pun mana pe corzi poate sa prinda si radiou'
Guest Pheno Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 da gogule, daca imi explici shi mie cum sa fac impamantare iti raman dator.
yamazaki Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 mane eu am tot harley , ca nam bani acum , am bagat impamantare la statia mea si nu se mai aude bazaait mane impanatarea poate si priza sa aibe , daca nu vezi ca o poti lega la o treava care se duce in tot blocu , ca de ex teaza de caldura . si merge perfect , o chestie harleyu meu nu prinde radio lol:p
yamazaki Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 si cel mai aiurea : daca bag doar in amp se aude bazzaitin prostie adica nici nu mai aud effectu as vrea sa ma intelnesc cu cineva care are tot un v-amp 2 sa compar sa vad daca e ceva de la el,
Guest Pheno Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 shit am teava de caldura din material plastic. nooooooooooooooo
hihi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 shit am teava de caldura din material plastic. nooooooooooooooo <{POST_SNAPBACK}> ??? din plastic ? n-are cum. poate ca e vopsita cu ceva alb (strat gros si da impresia de plastic). daca ar fi de plastic cred ca s-ar topi...
cearny Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Pai stai ma... la ce temperatura circula apa aia p-acolo? N-o fi metal lichefiat
felix Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 probabil ca tzeava e din pexal... sper sa nu gresesc
Cosu Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 yamazaki baga vampu prin calculator si vezi daca face la fel. OFFTOPIC : Asta e forum de instalatii sau de chitara ?
Stefan Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 offtopic: ne puteam specializa cosmine.. ca nu e greu. eu deja stiu ce e pexal, coturi, tevi, vase comunicante, sistem gravitational, tevi de cupru. daca aveti intrebari click pe mine (l-am ajutat pe tata mult si d-aia mai stiu )
Recommended Posts