razvanciub8a Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 (edited) Erau anumite persoane pe RGC care spuneau cu insistenta ca fara pana nu poti sa faci shred. Uita-ti-va putin la cum canta si atat. LE: Nu stiu daca a mai fost sau nu pus pe forum. Edited May 1, 2009 by razvanciub8a
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 (edited) Erau anumite persoane pe RGC care spuneau cu insistenta ca fara pana nu poti sa faci shred. io zic orice are un dram de logica stie ca daca-ti folosesti toate degetele corect poti fi mai rapid decat cu pana. it's just... common sense Edited May 1, 2009 by CiocanelBloodyCIocanel
korko Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 (edited) pai nu poti...pt. un singur motiv......asta nu e shred . chitaristii de clasic nu sunt shrederi . damn right it's faster ! Edited May 1, 2009 by korko
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 ce tare... acum am vazut ca sunt si taburi pe site-ul lui ... bun asa de... lick-get-to-know ... ca de cantat piesa ca el... =))
lycagon Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 io zic orice are un dram de logica stie ca daca-ti folosesti toate degetele corect poti fi mai rapid decat cu pana. it's just... common sense Cu pana sau fara pana , nu cred ca conteaza. Baiatul este impresionant. Si asta e important. Nu conteaza ca e shredd sau nu, pe electrica sau clasica sau rece. Conteaza ca e rapid. Si intradevar e rapid. Si misto, si melodic. Nu conteaza, dupa parerea mea cu ce se canta pe chitara atata timp cat suna bine. Baiatu' asta ruleaza
caius Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ei moama! de parca are in loc de degete, pene! ar fi tare sa cante metal cu degetele uitati-va la astia (poate fac cat o orchestra)
Cursedone Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 tare tipu. e adevarat ca poti sa fii cu 4 degete muuuult mai rapid decat o pana... ganditi-va la fiecare deget ca o pana, si imaginati-va ca faceti tremolo pick cu toate unghiile pe aceeasi coarda... ti-ar lua ceva timp sa te perfectionezi dar asta nu e nimic pe langa ce poti sa faci chiar sunt curios cum ar suna misirlou cantata de domnu Lawson asta... ar suna ca un roi de bondari sau ceva de genu..
Razvan S. Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 (edited) tare tipu. e adevarat ca poti sa fii cu 4 degete muuuult mai rapid decat o pana... ganditi-va la fiecare deget ca o pana, si imaginati-va ca faceti tremolo pick cu toate unghiile pe aceeasi coarda... ti-ar lua ceva timp sa te perfectionezi dar asta nu e nimic pe langa ce poti sa faci chiar sunt curios cum ar suna misirlou cantata de domnu Lawson asta... ar suna ca un roi de bondari sau ceva de genu.. Punem pariu ca nu canti mult mai rapid cu 4 decat cu O pana? Pe demonstrate, sa imi vina aparatul digital back. Tehnica lui Tiago daca o adopti in playing, canti much faster decat nenea cu clasica , te asigur. Edited May 7, 2009 by Razvan S.
Guest PhenomenOn Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 (edited) Sunt doua instrumente diferite , nu poti sa le compari, e cum ai spune ca la pian poti sa canti mai repede decat la chitara. Cu amandoua poti sa canti repede daca studiezi. Later Edit: Chitaristi de clasica canta mai repede pe chitara clasica, iar cei de electrica mai repede pe chitara electrica. Edited July 7, 2009 by PhenomenOn
Guest DoomShadow Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 eu cant cu 2 degete mai rapid decat diego .. Skarbu unde umbli ca te caut de 2 zlie
Metabog Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Da, dar pe electrica daca ai face asta ar suna aiurea. Pana iti da un atac mai puternic, se aude tranzientul notei. In plus, pe chitara clasica nu auzi, dar cel mai probabil celelalte corzi vibreaza puternic. Daca ai face asta pe electrica s-ar auzi numia VRUUUUUUUUm. Ma indoiesc ca ai putea face asta chiar si pe chitara cu corzi steel. Pur si simplu nu e o tehnica buna pentru electrica, iar ce face el nu e shred, asta se facea si acum o suta de ani si acum doua sute de ani.
Recommended Posts