Les Paul 1960 Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 Salut, am o problema mare: -combo-ul meu bazaie ca naiba, cum s-a intamplat: Cand am cumparat fenderul frontman avea un defect: intrarea audio, dupa un an am zis ca a murit de tot, dar mi-a schimbat cineva intrarea acum o luna si a functionat pana....acum trei zile. Am bagat cablul in chitara, in pedala iar alt cablu de la pedala la amp, a functionat 10 secunde, dupa care a inceput sa bazaie ampul foarte tare. De auzit se aude sunetul chitarii, cand pun mana pe corzi se aude mai putin bazaitul (chitara are masa legata la bridge), cand pun mana pe partea metalica de la maner, se aude bazait mai incet. Nu a mai facut niciodata asa, ce poate sa fie: - masa de la intrarea din amp lipita ca naiba, sau intrarea stricata? - un condensator mort? Altceva nu mai am in minte, daca putet sa ma ajutati cu un sfat, sa imi spuneti ce piesa sa iau si sa o schimb, unde sa o schimb la un pret rezonabil (sa nu coste schimbarea piesei mai mult ca ampul, care oricum este un model entry-level, care nu se mai fabrica). Vreau sa exersez si nu am cum . Precizez ca eu nu ma pricep de loc la eletronica. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 (edited) daca scoti cablu de chitara din combo,comboul mai zbarnie?Si eu am patit ceva de genul,dar la mine cablul era de vina Edited April 22, 2009 by pulbur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 (edited) daca scoti cablu de chitara din combo,comboul mai zbarnie?Si eu am patit ceva de genul,dar la mine cablul era de vina Cam da.........dar nu la fel de tare. Edited April 22, 2009 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 gata am descoperit, ori e chitara ori cablul, am incercat pe un procesor si baga acelasi zgomot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 ai incercat pe un procesor ... cu casti ? sau cum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 ai incercat pe un procesor ... cu casti ? sau cum ? Da, exact asa, si face zgomot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Am facut un cablu de chitara dintr-un cablu coaxial de la tv (am vazut filmuletul pe rgc si am zis ca seamana ce am eu cu ce e in film), functioneaza dar imi baga putin brum (care nu exista cu cablul vechi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Citeste pe forum , au mai fost cazuri discutate in toate felurile .Unde nu intelegi acolo sa intrebi . Gasesti indicatii si pasii de control si identificare a sursei/cauzei de zgomot. Deci pana acum am inteles ca nu combo-ul bazaie ci cea ce introduci tu .Comboul oar amplifica . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts