yamazaki Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 am si eu o intrebare pentru cei care stiu , cand am fost odata la senia , nu la senia din muzica la cea din spate , am intrebart daca face rate la o chitara si a zis ca nu se face si mia zis ala de akolo ca pot sa fac intrun fel sa iau eu in 2 sau 3 rate , ceva de genu asta de tre sal platesc mai rpd, nam mai intrebat de detalica nu ma interesa, oricum , as vrea sa imi iau un vamp2 in 2 rate macar ca nuam toti banii stiti cumva daca fac asa ceva , ca mie rusine sa ma duc sa ii zic lu ala de la magazin treaba asta , ala a zis din intamplare, si acum am dat un email da nuc red ca raapunde prea rpd , stiti voi cumva daca se poate face treaba asta??????/
felix Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Cred ca cel mai bine e sa iei v-amp 2 la second hand... pentru ca e mult mai ieftin. Eu am comandat la sf. lui noiembrie o chitara la senia si nici pana acum nu a venit (.... insa nu vreau sa-i judec (inca) dupa prin impresie... Pe de alta parte v-amp 2 e problematic... respectiv daca nu te joci cu el in fiecare zi, i se descarca bateria care sustine memoria si o sa ai surprize surprize cu Andreea Marin... pe de alta parte suna foarte bine si pentru home si pentru recording... nu ti-l recomand insa pentru scena. Ia-l la mana a doua
yamazaki Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 dap stiu cum vine treaba asta la senia am auzit ca sunt cam nesimtiti cu treburile cu comanda , e bine daca o avea direct in stoc ca asa til da pe loc, da de unde sal iau la second ca eu in vreau repede si eu il vreau cu totu si sa mearga perfect , ca daca tot iau unu ,?? sti pe cineva de vinde , ?
yamazaki Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 la ce te referi la mem care are preseturiile ??? ii se descara si se buleste si nu are si el o baterie buna care se incarca cand e in priza? sau ceva de genu , e oricum nu cont ca am sa mem toate preseturiile din el pe calculator., si oricum multe dintre ele am sa le fac eu , dupa placere ,
hihi Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 la ce te referi la mem care are preseturiile ??? ii se descara si se buleste si nu are si el o baterie buna care se incarca cand e in priza? sau ceva de genu , e oricum nu cont ca am sa mem toate preseturiile din el pe calculator., si oricum multe dintre ele am sa le fac eu , dupa placere , <{POST_SNAPBACK}> bah, presupun ca are un adaptor dala de-l pagi in priza. nu se buleste nimic, doar or sa se piarda preseturile. faza cu bateria buna reincarcabila, deoarece nu cred ca are functie de incarcat baterii .
yamazaki Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 am intes man ca se pierd oricum le tine u minte preseturiile nu e prob cu asta , prob de unde fac rost la second hand,?
felix Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 Ba are o baterie care se revigoreaza cand jucaria e in priza (si mouse-ul meu are asa ceva ) si daca nu-l folosesti mult timp iti buleshte setarile.... vorbeste aici posesor de v-amp 2 patzit... si nu sunt singurul. Am un prieten care a patit aceiasi faza cu v-amp 2 pentru bas... si l-a vandut Ca sa iti memorezi setarile in calculator iti trebuie o interfatza midi intre comp si v-amp 2 (am avut eu una imprumutata de la un amic).
yamazaki Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 pe midiu nu e ala de pe placa de sunet , parca eu asa tin minte ca se con la midi , roicum fie , de undeee fac rost? ajutati-ma si pe minee .
felix Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 intre midi-ul ala de la placa de sunet si v-amp 2 iti trebuie o interfata midi (capisci ???)... vezi ca mai vinde lumea scule pe: www.barock.ro, www.xbass.ro, bursa.rol.ro ... da-i si tu o cautare cu google ca nu mori
yamazaki Posted March 4, 2005 Author Posted March 4, 2005 ok am inteles treaba cu midi , 10x si ps: am dat pe google si nam gasit hai lasa ca gasesc eu oricum mersi de info
felix Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 pentru nimic... uita-te si pe site-urile de acolo ca parca am vazut pe cineva care vindea
Cosu Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 ma bag ca musca in lapte dar asta merge la despre chitara
Recommended Posts